Καλως ήρθες!
Θα σου απαντήσω πλεον που έχω κλέισει 1 χρόνο+ με ένα speed triple 07. Του έχω κάνει 15Κ χλμ και χρήση καθημερινη δουλειά/πίσω και κανα ταξιδάκι μια φορα το μηνα-δίμηνο. Μηχανικά ειναι όλο stock. Κατανάλωση γύρω στα 6,5 lt/100km που απότι εχω ακούσει δεν εχει τρελες διαφορές από το 675.
Σε θέματα γκαζιού νευρου το μηχανάκι ειναι απίστευτο. Ανοιγεις γκάζι σε ότι στροφές θες/ανεξαρτητου ταχύτητας και παντα εχει να δώσει, νομίζεις ωρες ωρες οτι το γκαζι δε τελείωνει. Το φοβάμαι λιγότερο από ενα Husqvarna sm610 που είχα παλαιότερα φαντάσου. Για τα 675 εχω ακουσει για πιο πολύ νευρο παντως,αλλά καλύτερα να απαντήσει κάποιος κάτοχος.
Για αξιοπιστία για μηχανές 2005 μέχρι σημερα για μενα ,προσωπικά , είναι θέμα συντήρησης και πως οδηγάς. Αν εισαι νευροκάγουρας που κάνεισ σερβις όποτε θυμάσαι και μόνο τακακια λαδια για να μην ανεβει το budget, τοτε δεν είσαι για εδώ. Το μεγαλο σέρβις των 40Κ μου πήγε 550ε . ΔΕ λυπηθηκα ουτε ευρώ(αν κ πόνεσε λιγο) και κάθε σερβις παώ και το κανω φουλ, οτι χρειάζεται το μηχανακι για να μην βρεθώ εκ απροόπτου στα καλά καθούμενα.
Από προβλήματα μου έχει βγάλει πηνία και ενα σωληνάκι βενζίνης που τρύπησε. Και τα 2 απο φυσικές φθορές (είναι 7 ετων μηχανάκι μη ξεχνάμε). Και ισώς παίξει κ ανορθωτής στο μέλλον αποτι φοβάμαι(Ναι τα ηλεκτρικά νομιζώ πονάνε ειδικά αν τα παραμελήσεις). Ανταλακτικα παραγγέλνω απο ebay που βρίσκεις τα πάντα και από ενα αγγλικό site που εχει μέχρι κ τη τελευταία βίδα για Triumph.
Ανακεφαλαίωση: Για να ξέρεις τη παιρνεις δεν είναι το φτηνότερο μηχανακι που μπορείς να συντηρεις.(Επειδή ειναι 1050ψψ και οχι μεχρι 999cc, ανεβαινεις κλιμακα στα τέλη και στην ασφάλεια)
Ειναι πιο αξιοπιστο απο πολλά και ολα εγκεινται στο πως θα του φερθέις πάνω και κάτω απο τη σέλα.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι το μηχανακι αυτό σου προσφερει συγκινηση που δε μπορουν πολλά ιαπωνεζικα και λοιπα "αξιοπιστα".
GO FOR IT!
(αναμένω απαντησεις και λοιπων κατόχων παρακαλώ)
Στέλιος