Street triple R ¶
Από: Greem στις 15/07/2009 4:13 πμ.
Μου εχει παρει το μυαλο μια Αγγλιδα, απο την πρωτη στιγμη που την ειδα την ερωτευτικα. Ολη μου λενε οτι ειναι το πιο ασχημο μηχανακι του κοσμου αλλα το μονο που καταφερυν ειναι να με καβλωνουν περισοτερο.
Τωρα ειναι με μια και καλα γιαπωνεζα αλλα να σας πω την αληθεια δεν τη γουσταρω καθολου τελικα. Δεν λεω, οτι μπωρει κανει η κακομυρα αλλα νομιζω οτι μου πεφτει λιγη ή εγω δεν μπορω να της δωσω αυτα που θελει. Την αγορασα σε πολυ καλη κατασταση αλλα της εχω πιει το αιμα, το γκαζι της το θελω ολο και μου φαινετε πολυ λιγο πλεον. Ηταν η πρωτη μου και την αγαπαω και για αυτο φροντισα αν τη δωσω να παει σε καλα χερια.
Τωρα χρειαζομαι βοηθεια με την αγγλιδα, η αγαπη μου λεγετε street triple και τη σκεφτομαι συνεχεια. ακομα και στον υπνο μου τη βλεπω αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω τιν "απλη" ή την "R", γκρι ή λευκο (το ξερω οτι μαυρα πανε καλυτερα αλλα δεν με πeιραζει). ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δεν εχω πολλα λεφτα γιατι υπηρετουσα τη "μαμα" πατριδα, αλλα τωρα που βρηκα το ρυθμο μου και με λιγη υπομονη μπορω να την παρω. Με κοιταει βεβαια προστυχα και μια αλλη η Daytona αλλα νομιζω οτι η καλη μου θα με προσεχει περισσοτερο, τη θελω βλεπετε για μες την πολη κυριος.
Σας παρακαλω πειτε τη γνωμη σας γιατι καιγομαι...
Υ.Γ. περα απο την πλακα, πολλα λεφτα δεν εχω για να κανω μλκια, δεν μπορω να βαλω δωσεις ακομα. οντως εχω χασει τον υπνο μου και εχω και μια κοπελα που καιγοντε τα ποδια της απο την εξατμιση, δεν της αρεσει η ταχυτητα και ολα τα υπολιπα (γνωστα) προβληματα.
PLEASE HEALP ME...............