Λοιπόν παίδες έχω το εξής θέμα και σκέφτηκα ότι για κάποιον από εσάς μπορεί να αξιοποιηθεί σαν ευκαιρία:

Έχω ένα πιστωτικό υπόλοιπο από κατάστημα υπολογιστών 500€ διαθέσιμο αλλά δεν χρειάζομαι να πάρω κάτι από εκεί. Το πώς προέκυψε αυτό θα το εξηγήσω παρακάτω, όμως εν συντομία η προτασή μου είναι

Αν κάποιος σας ενδιαφέρεται για αγορά υπολογιστή,
θα του πω με pm ποια είναι η αλυσίδα και το site (έχει και online store για να ψάξετε τι διαθέτει)
θα μου πει τι ακριβώς θέλει
θα το πάρω και θα του το φέρω στο κουτί του καινούριο
και θα μου δώσει 10% λιγότερα από την τιμή που θα έχει στο site τη στιγμή της παραγγελίας.

Το προιόν καλό θα ήταν να κοστίζει κοντά στα 500 (600 - 700) αλλά και παραπάνω να είναι το συζητάμε.
Αρκεί να μην πέσουμε σε κάτι πολύ ακριβό γιατί τότε το 10% θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.

Οκ, ίσως ακούγεται παράξενο ή ύποπτο αυτό που προτείνω αλλά, ειλικρινά παιδιά, δεν υπάρχει καμία ύποπτη συναλλαγή.
Για να μη θεωρηθεί διαφήμιση ή προσπάθεια για πωλήσεις, δεν αναφέρω καν το όνομα της επιχείρησης και θα εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει.
Λοιπόν, αγόρασα από αυτή την αλυσίδα ένα λάπτοπ, το οποίο παρουσίασε ένα πρόβλημα και επιστράφηκε εντός εγγυησης.
Εγώ ζήτησα να γίνει αντικατάσταση και δέχτηκαν να μου κάνουν το ποσό πίστωση, οπότε έδωσα το λάπτοπ και με τα 500 που είχα δώσει μπορώ να πάρω κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Επειδή όμως με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο μοντέλο που είχα πάρει αρχικά και επειδή αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο και ούτε θα ξαναέρθει, θα το πάρω από άλλο μαγαζί και έτσι μου μένει το πιστωτικό αυτό. Οπότε σκέφτηκα να κάνω και μια έκπτωση (που θα επιβαρυνθώ εγώ) σε κάποιον από σας και να εξυπηρετηθούμε και οι δύο.

Για όποια διευκρίνιση (ή ιδέα ) ρωτήστε με και το συζητάμε.
Για όποιος ενδιαφέρεται να του πω την αλυσίδα, pm.

Ευχαριστώ, και συγνώμη αν είναι λίγο off-topic γενικώς!!