dysseas"sinister"Χθες το βραδυ σταματησαν τον πιτσιρικα που εχω στη δουλεια ΔΙ.ΑΣ γιατι δεν φοραγε κρανος(καλα του εκαναν γιατι εχει φαει πολυ κυνηγι κ μυαλο δεν βαζει)αφου του εκοψαν την κληση του για κρανος συν αλλη μια για ανασφαλιστο οχημα(οδηγουσε μηχανακι φιλου του) οταν του τις εδωσαν του ειπαν "η κληση για το ανασφαλιστο δικυκλο ειναι 500 ευρω,εγω θα στην κανω 250 κ ειμαστε ενταξει" ο μικρος εφυγε με κατεβασμενα τα μουτρα κ γυρισε σπιτι.Σημερα που μου εφερε τις κλησεις να τις θαυμασω κ να τον κραξω για μια ακομα φορα,παρατηρησα οτι του ειχαν παρει το αποκομα απο την ταχυπληρωμη,δηλαδη του αφερεσαν το δικαιωμα να πληρωσει το μισο προστιμο εντος 10 ημερων οπως οριζει ο νομος για ολους!Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι το αγαπητο οργανο(για μπουζουκι μου φανηκε εμενα) του ειπε οτι στην εκανα 250 απο 500 κ θα πας να πληρωσεις 250 κ τελος.Αν ηταν 500 γιατι δεν του το εγραφε 500 κ να παει να πληρωσει σε 10 μερες 250?
Απο ενα μικρο ψαξιμο που εκανα βρηκα οτι ανασφαλιστο αυτοκινητο εχει προστιμο 500 ευρω ενω δικυκλο 250.
Ηθελα να μαθω εγω τωρα ποσο πολυ αγαπαει την πατριδα του αυτος ο ,να μην τον χαρακτηρισω, που βρηκε ενα παιδι 19 χρονων κ του εκοψε κληση 350 +250 =600 ευρω αφαιροντας του το δικαιωμα να πληρωσει τα μισα. Μηπως με αυτα τα 300 ευρω θα σωθει η χωρα μας? Αυτα βλεπουν ομως οι πιτσιρικαδες κ δεν μπορουν να σεβαστουν μετα τους αστυνομικους αφου πλεον αυτοι ειναι η προσωποποίηση της αυθαιρεσίας."
φιλε μου θελεις να πεις δηλαδη οτι του πηρε το αποκομμα ο αστυνομικος για να πληρωσει παραπανω και να εισφερει ετσι περισσοτερο στο κρατος??τα εχεις κανει κουλουβαχατα μου φαινεται..τελοσπαντων μην συνεχισω γιατι
να σου δωσω τωρα κ καποιες πληροφοριες..η κληση για ανασφαλιστο δεν μειωνεται στο μισο(δεν ειναι κληση του κοκ),οποτε το μπουζουκι καλα εκανε..και καλο ειναι να μην εθελοτυφλεις και να υπερασπιζεσαι ενα 19χρονο(ενηλικα)και να τον βαλεις να πληρωσει ο ιδιος γιατι νομιζω πως εχει μεγαλωσει λιγο και εχει καποιες ευθυνες..α!κ ακομη καλυτερο θα ηταν να μην σου δινει πληροφοριες κ συμβουλες ενας 25χρονος οπως εγω..φιλικα "
επειδη εισαι κ 25χρονος κ προφανως δεν εισαι ικανος να μου δινεις συμβουλες,θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι στα χαρτακια που κοβεται τα ροζ αναφερεται πανω οτι εχει το δικαιωμα να πληρωσει το μισο του προστιμου εντος 10ημερου,αν δεν ισχυει να πανε κ να ζητησουν αλλα μπλοκ,ισως εστιατοριου γιατι τον τελευταιο καιρο παιζουν πολλες παραγγελιες! Η μανα μου για να προλαβω τους εξυπνους ηταν ΜΠΑΤΣΟΣ κ για αυτο εχω καθε δικαωμα να τους αποκαλλω ετσι,μου το εδωσαν οι ιδιοι οταν μπαινοεβγαινα στην αλεξανδρας τοσα χρονια κ εβλεπα την νοοτροπια του χωροφυλακα!Εγω θα τα πληρωσω του πιτσιρικα(για την ασφαλεια γιατι δεν ηταν το δικο του μηχανακι αλλα ειχε ανταλλαξει με ενος φιλου του) και θα τον κυνηγήσω τον "ΚΥΡΙΟ" γιατι μπορω,ο πιτσιρικας ομως δεν μπορει γιατι φοβαται τα αντιποινα,ερε που φτασαμε να φοβομαστε τα αντιποινα απο αυτους που εγω κ οι αλλοι εδω μεσα πληρωνουμε,μην ξεχνανε μερικοι μερικοι οτι ειναι υπάλληλοι μας,αντε μπραβο!