Μερικές ιερόσυλες σκέψεις... ¶
Από: mixalakis στις 17/07/2009 8:29 μμ.
Ίσως έχει έρθει η στιγμή να πουλήσω τον τίγρη...
Βασανίζομαι πολύ αυτές τις μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω. Το μηχανάκι μου αρέσει πολύ και το έχω ευχαριστηθεί με το παραπάνω. Υπάρχουν όμως λόγοι που με κάνουν να σκέφτομαι να αλλαξοπιστήσω!
Βασικά τον αγόρασα γιατί κάνω πολλά χιλιόμετρα Αθήνα - Βουλιαγμένη καθημερινά, σε ώρες μη αιχμής κυρίως, και ήθελα ένα μηχανάκι με ροπή από χαμηλά για να κινούμαι γρήγορα αλλά ταυτόχρονα χαλαρά. Επίσης το ήθελα για να κάνω στο ίδιο στυλ πολλά ταξίδια. Και στις δύο αυτές απαιτήσεις μου με έχει ικανοποιήσει απόλυτα, υπάρχουν όμως δύο θέματα:
1. Το κόστος συντήρησης μίας μοτοσυκλέτας 1000 κ.ε. αποδείχτηκε δυσβάσταχτο για την τσέπη μου.
2. (Βασικότερο από το 1) Η συμβία μου δεν αρέσκεται σε μεγάλα ταξίδια! Όλα τα μεγάλα ταξίδια (αλλά και τα μικρότερα) τα έχω κάνει μόνος μου και επειδή δε θέλω να κάνω και άλλα μόνος μου, δε βλέπω το λόγο να πληρώνω το κόστος συντήρησης του τίγρη.
Πάντα μου άρεσε το versys και σκέφτομαι να το αγοράσω. Πιστεύω ότι θα μειώσω αισθητά το κόστος συντήρησης, θα είναι βολικότερο στις αστικές μετακινήσεις, αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο θα μου λείψει η δύναμη του tiger.
Λέτε να με έχει επηρεάσει ο coot που θέλει να αλλάξει και αυτός το speed;