ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!!  

Από: mixalis στις 05/10/2010 6:34 μμ.

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ . ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ( ΑΜΑΞΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ) ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΥ COPA COPANA !!!!! ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΦΙΛΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ 6938018036
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Re: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!!  

Από: doohan στις 05/10/2010 6:38 μμ.

............
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:45, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: vagtyrp στις 06/10/2010 8:50 μμ.

φίλε απευθύνσου και στη ΜΟΤΕΚ, www.motek.gr, μοτοσυκλετιστική ένωση καταναλωτών.πιστεύω μπορούν να σε βοηθήσουν. ασχολούνται με τέτοια θέματα και έχουν δώσει λύσεις όσον αφορά θέματα με αντιπροσωπίες κλπ. ίσως να μπορούν να σε κατευθύνουν και σένα να βρείς μια άκρη.....και σίγουρα μύνησε το κατάστημα.....δεν φτάνει που μας κάνουν και υποδείξεις για το πού θα παρκάρουμε την πατάμε και από πάνω.....εγώ τσακώθηκα με έναν παρκαδόρο στο αγνάντι στη παραλιακή που μου υπέδειξε που να παρκάρω....το έβαλα εκεί που ήθελα, το κλείδωσα μετά από αυτό που έπαθες και του είπα να μου φωνάξει τον υπεύθυνο αν θέλει.....τέλως πάντων ελπίζω να βρείς άκρη...

Από: mixalis στις 07/10/2010 4:57 μμ.

doohan"Νομιζω οτι ακομα ενα παλικαρι απο εδω μεσα εψαχνε το speed triple του...του το φαγανε στο ιδιο μαγαζι!!Κατι πρεπει να παιζει εκει...Νομιζω οτι εχουν και παρκαδορους εκει..ετσι δεν ειναι?Πως λοιπον γινονται κλοπες εκει λεω εγω τωρα Μυριζει μπαρουτι μου φαινεται!"

αδεφε δεν νομιζω οτι ηταν αλλος με το speed triple εγω ημουν. εκτος και αν κλαπηκε και δευτερο. τσεκαρε το παντως αν και οπως μπορεις.
ευχαριστω