Re: ΚΟΝΤΗΣ ΣΑΚΗΣ | Αθήνα ¶
Από: mapcentral στις 24/03/2011 6 μμ.
Από: mapcentral στις 24/03/2011 6 μμ.
Από: Sprinter στις 24/03/2011 9:01 μμ.
doohan"ΕΛΑ!!!......... ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ!!
υ.γ.(Αληθεια,γιατι φωναζουμε?) "
Από: Sprinter στις 24/03/2011 9:02 μμ.
mapcentral"ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ!"
Από: mapcentral στις 25/03/2011 3:33 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 25/03/2011 5:32 μμ.
mapcentral"Και γιατί δεν το γράφετε ω ρε παλικάρια? Να ξεστραβωθεί και κανένας καινούριος!!!!"
Από: mapcentral στις 25/03/2011 6:30 μμ.
Από: doohan στις 25/03/2011 7:13 μμ.
Sprinter"doohan"ΕΛΑ!!!......... ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ!!
υ.γ.(Αληθεια,γιατι φωναζουμε?) "
Τι θα πηγαίνεις εκεί ρε μάγειρο? Τη μπολντόζα που πήρες?"
Από: Sprinter στις 26/03/2011 8:11 πμ.
mapcentral"Ο admin έκανε εδώ το θέμα με τα συνεργεία για να αναρτώνται ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ και να μη χανονται (κάνω λάθος?)! Μέχρι να ποστάρω εγώ ο καινούριος, δεν υπήρχε απλά τίποτα! (εκτός από τον εξουσιοδοτημένο της Κρήτης). Αυτά..."
Από: mapcentral στις 26/03/2011 11:15 πμ.
Sprinter"mapcentral"Ο admin έκανε εδώ το θέμα με τα συνεργεία για να αναρτώνται ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ και να μη χανονται (κάνω λάθος?)! Μέχρι να ποστάρω εγώ ο καινούριος, δεν υπήρχε απλά τίποτα! (εκτός από τον εξουσιοδοτημένο της Κρήτης). Αυτά..."
Από τη μια έχεις ενα μικρό δίκιο αλλά και ένα άδικο γιατί το θρεντ δεν αφορά εξουσιοδοτημένα συνεργεία αλλα συνεργεία Τ γενικώς, και με το να γράψεις με κεφαλαία γράμματα το σχόλιο σου εδώ, απαιτεί κατόπιν κάποιοι από εμάς να γράψουμε άλλα 'γιατί, διότι και παρόλα αυτά' για να είναι ο καινούργιος πλήρως ενημερωμένος.
Από την άλλη δεν έψαξες καθόλου ousiodotimenoi-klp-t3158.html
Το στυλάκι της φοβερής ενημέρωσης πρός εμας τους άσχετους μας χαλάει λίγο. Α! και τα κεφαλαία..
Για το άλλο θρεντ με τα λάδια ( ) ας μη σχολιάσω καλύτερα. Μάλλον πρέπει να ξαναλάξω την υπογραφή μου.
Σύστασή μου είναι πρίν κάποιος καινούργιος αρχίζει να γράφει μανιωδώς, ασ κάνει τον κόπο να ξοδέψει μερικές ώρες/μέρες στο σαιτ να δεί και τι έχει γραφεί και ξαναγραφεί και το γενικό κλίμα."
Από: Cpt. Haddock στις 26/03/2011 11:34 πμ.
mapcentral"[...]Επειδή δε γουστάρω να μου τη λένε (μα καθόλου)[...]"
Από: mapcentral στις 26/03/2011 11:38 πμ.