kitesurfing... ¶
Από: devil... στις 04/07/2011 7:15 μμ.
ειναι ενα αθλημα με λιγα λογια ολα τα λεφτα..τη χαρα και την αδρεναλινη που σου δινει ειναι ανεκτιμητη...αλλα εχει και τους κινδυνους..φυσικα αυτο ειναι σχετικο ,οσο μαθαινεις εισαι οκ..μετα που αρχιζεις τα αλματα και τα τρελα τοτε μπορει να τη παθεις..προσωπικα κανω απο το 2003..εμαθα με κατι παλιοαετους ,,χωρεις μαθηματα,,και εφαγα πολυ ξυλο..αλλα δεν το εβαλα κατω τελικα εμαθα..φυσικα τωρα οι αετοι ειναι πολυ πιο ασφαλες με περισσοτερα ασφαλιστικα ..και το κυριοτερο απογειωνονται απο το νερο ευκολα...πολυ βασικο αυτο..ειχα τη τυχη να δουλευω 2 σεζον στο δρεπανο πατρας,,ως βοηθος εκπεδευτη ...αλλα εκπεδευα και γω..το ιδιο πραγμα ηταν..
Uploaded with ImageShack.us
αυτες ειναι μερικες φοτο απο τη παραλια στο δρεπανο οπου κανω μαθηματα στα παιδια...
μπορω και εχω την διαθεση να βοηθησω και να ασχοληθω αλλα και οτι αλλο θελετε πανω το θεμα να σας βοηθησω ..θα χαρω...επισεις οσοι θελετε να ασχοληθητε παω συχνα ωροπο και λουτσα ...αλλα και δρεπανο ,,λεχιο..παντου σχετικα οπου εχει αερα ...αρκει παντα να μη δουλευω..και να εχει αερα...
να πω και κατι βασικο παιδια δεν ειναι παιχνιδι η θαλασσα..και γιατι το λεω μην αγορασετε κατι επιδη εχει πολυ φτηνη τιμη ασ πουμε ενα αετακι ..εαν δεν ξερετε τι πατε να παρετε μπορει στην αρχη να γλυτωσετε χρηματα αλλα πιστεψτε με θα δωσετε αλλα τοσα και παραπανω μεχρι να παρετε το σωστο εξοπλισμο,,τα πακετακια ειναι σχετικα καλη τιμη 1300 παιζουν ..αετακι ,,ζωνη,,σανιδι,, 2 χερι μπορει να τα βρεις στα 700 ...αλλα...τα μαθηματα απ οτι ξερω αθηνα πανε 50-60 την ωρα...και κατι ακομα ειναι ακριβο χομπι οποτε οπιος πει οτι θα ασχοληθει να ξερει οτι καθε χρονο σχεδον θελει μεσο ορο 500-600 ευρο..μα αετακι θα αλαξει ..μα σανιδι ,,οταν μπεις στο τρυπακι ασε...προσωπικα οσο και να παει εγω θα κανω...για οτι απορια εχετε η γουσταρετε να παμε παρεα να σας μαθω εγω κανενα προβλημα..δεν χρεωνο πολλα ενα καφε και καλη παρεα ζηταω..οτι γουσταρετε παρτε τηλ.νικος6949893624...ελπιζω να βοηθησα