οι ΙΜ ειναι η μπαντα που βλεπω ασταματητα απο τα 17 μου!! μονο ενα λαιβ τους εχω χασει...
υπαρχει χωρος για παρκινγκ, απλετος, αλλα γινεται το αδιαχωρητο!!
με αυτοκινητο: πρεπει να πατε νωρις σχετικα για να μην παρκαρεις 10χλμ μακρια (περπατηματακι με τον κοσμο ολο μετα..), αλλα οσο πιο "μεσα" εχεις παρκαρει, τοσο πιο πολυ θα αργησεις μετα να φυγεις, μεχρι να ξεκουβαλησουν τα χιλιαδες αυτοκινητα που θα ειναι μπροστα σου. ασε που μετα στανταρ θα πεσεις σε μποτιλιαρισμα στην εθνικη για να γυρισεις αθηνα!!
εκτος αν πας μετα Βολο παλι, οποτε θα εισαι σχετικα ανετος στο φευγα... μεχρι να ξεπαρκαρεις φυσικα!
με μηχανη: παρκαρεις οπου θες, ακομα κ στην πορτα μπροστα, αλλα δεν το ρισκαρεις γιατι δεν ξερεις σε τι κατασταση θα βρεις το μηχανακι σου! οποτε, παρκαρεις κοντα σε αλλα μηχανακια κατα μηκος της εισοδου, εγω ποτε δεν εχω δει καμια στραβη σε μηχανακια, απλα να ειναι καβατζωμενο κ να μην εμποδιζει το τσουρμο που θα πηγαινοερχεται μπροστα του.
πας γρηγορα, παρκαρεις οπου θες σχεδον, κ φευγεις σχεδον αερα, χωρις κινηση, χωρις τιποτα! απλα, μετα εισαι σχετικα κομματια απο το λαιβ κ ιδρωμενος, οποτε θελει λιγο προσοχη. Αμα ανεβεις πανω βεβαια μετα, σου φευγει κ η κουραση κ ολα!!
παιζει να παω κ εγω, αν ειναι θα σου στειλω μνμ!