bonneville...διαρροή λαδιού... ¶
Από: bonnie81 στις 13/11/2010 1:33 μμ.
κατά την αγορά της γνώριζα φυσικά τα μειονεκτήματα της...και στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε και ένα καμπανάκι για την αξιοπιστία της...αλλά αυτές οι αγορές γίνονται με την καρδιά και όχι με την λογική!
Μέχρι τώρα όλα καλά,όσπου ένα μεσημέρι με άφησε από μπαταρία στο κέντρο του Πειραιά.οδική βοήθεια,ρεύμα και είμαστε μια χαρά!βγάζω την μπαταρία,την φορτίζω σε φορτιστή και όλα καλά πάλι.Αποφασίζω να την πλύνω την ίδια μέρα,και με δέος βλέπω λάδια στις ψύκτρες του δεξιού κυλίνδρου!όχι μεγάλες ποσότητες,απλά είχε γλύψει..ανατρίχιασα...ξενέρωσα...ήθελα να κλάψω...αποφάσισα να την πλύνω να καθαρισω την περιοχή,και να ελπίζω πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός(εννοείται πως στον δείκτη λαδιών δεν φαινόταν καμία διαφορά από την ιδανική στάθμη).Για μία εβδομάδα όλα καλά,μέχρι χθές όπου ανακάλυψα ξανά το ίδιο πράγμα...είμαι σχεδόν σίγουρος πως οφείλεται σε φλάντζα κεφαλής(αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μου ελπίζω σε κάτι άλλο μικρότερης σημασίας)...ευτυχώς έχει ακόμα εγγύηση,αλλά δεν έχω βρει το θάρρος και το κουράγιο να την πάω στο συνεργείο...περαστικά μας λοιπόν,και καλούς δρόμους να έχουμε...
Υ.Γ υπάρχει περίπτωση στο συνεργείο να μην με καλύψουν για τον οποιοδήποτε λόγο????