Σου απαντω σε οσα μεχρι στιγμης γνωριζω.
1.Χωρις stylus το χρησιμοποιησα στο αυτοκινητο χωρις κανενα προβλημα,φανταζομαι και στη μηχανη το ιδιο θα ειναι,για εμενα περισοτερο ειναι θεμα του menu του λειτουργικου που εχει μεσα, αν εχει π.χ μεγαλα εικονιδια δε νομιζω να υπαρχει θεμα
2.Με γαντια δε γνωριζω πως ειναι η χρηση του ακομα,ισως η απαντηση στο ερωτημα 1 σε καλυψει καπως.Συντομα παντως θα το δοκιμασω..
3.Το manual λεει πως συνδεεται με ασυρματο bluetooth,εγω δει και το αντιστοιχο εικονιδιο στο menu της συσκευης, αλλα ακομα δεν εχω δοκιμασει να το συνδεσω (απλα γιατι μου χαλασε το δικο μου,χαχαχα)
4.To power cable for motorcycles που λέει ότι περιλαμβάνει είναι με 1 κόκκινο 1 μαύρο βύσμα? ΣΩΣΤΑ! Αν θελεις δες και τις εικονες με τα παρελκομενα που εχει στο site που αναρτησα, ειναι πολυ διαφωτιστηκα..
5.Αυτονομια δινει ο κατασκευαστης 3 ωρες μετα απο πληρη φορτιση, κρατω μια μικρη επιφυλαξη γι αυτο.
Για χαρτες αν σε ενδιαφερει και εισαι ΑΘΗΝΑ ευχαριστως να βρεθουμε και να σου τους δωσω. Με αλλο τροπο , το δοκιμασα ειναι πολυ μεγαλη η χωρητηκοτητα για να σταλουν ηλεκτρονικα. Εκτος αν εχετε τπτ ιδεες που δε κατεβασε η γκλαβα μου