Re: ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ¶
Από: galileos στις 30/03/2011 9:17 πμ.
Από: galileos στις 30/03/2011 9:17 πμ.
Από: galileos στις 30/03/2011 9:53 πμ.
dimchris"Μόνο που είναι από αμερική και όπως έχουμε ξαναπεί τα καλούπια/κέλυφη είναι διαφορετικά εκεί σε σχέση με την Ευρώπη.
Οπότε δεν είσαι σίγουρος αν θα σου κάτσει καλά.
Για αυτό καλό είναι να αγοράζουμε κράνος από Ευρώπη."
Από: tharis στις 30/03/2011 10:31 πμ.
galileos"dimchris"Μόνο που είναι από αμερική και όπως έχουμε ξαναπεί τα καλούπια/κέλυφη είναι διαφορετικά εκεί σε σχέση με την Ευρώπη.
Από Αμερική όντως το κράνος είναι λίγο διαφορετικό (ζυγίζει 1600γρ σε σχέση με τα 1400 γρ στην Ευρώπη) αλλά το με το μέγεθος δεν παίζει πρόβλημα. Ότι φοράς σε Ευρωπαϊκό καλούπι (μιλάμε πάντα για SHOEI) το ίδιο είναι και την Αμερικάνικη έκδοση. Να αναφέρω επίσης ότι στην ζελατίνα τα από Αμερική SHOEI δεν έχουν τις βάσεις (pins) για την απευθείας τοποθέτηση antifog ζελατίνας. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί με μόλις λίγα ευρώ (νομίζω 25-30) μπορείς να αγοράσεις κιτ τοποθέτησης της εν λόγω ζελαστίνας και να είσαι ΟΚ . "
Από: galileos στις 30/03/2011 11:08 πμ.
galileos"dimchris"Μόνο που είναι από αμερική και όπως έχουμε ξαναπεί τα καλούπια/κέλυφη είναι διαφορετικά εκεί σε σχέση με την Ευρώπη.
Από Αμερική όντως το κράνος είναι λίγο διαφορετικό (ζυγίζει 1600γρ σε σχέση με τα 1400 γρ στην Ευρώπη) αλλά το με το μέγεθος δεν παίζει πρόβλημα. Ότι φοράς σε Ευρωπαϊκό καλούπι (μιλάμε πάντα για SHOEI) το ίδιο είναι και την Αμερικάνικη έκδοση. Να αναφέρω επίσης ότι στην ζελατίνα τα από Αμερική SHOEI δεν έχουν τις βάσεις (pins) για την απευθείας τοποθέτηση antifog ζελατίνας. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί με μόλις λίγα ευρώ (νομίζω 25-30) μπορείς να αγοράσεις κιτ τοποθέτησης της εν λόγω ζελαστίνας και να είσαι ΟΚ . "
Από: galileos στις 30/03/2011 11:57 πμ.
redf"γιατι ειναι πολυ μπερδεμενο..
- πολυ πιο μακρια (πιθανη καθυστερηση)
- τελωνεια (μη ευρωπ ενωση)
-αλλο κελυφος
- βαρυτερο
- χωρις βασεις
δε βλεπω κι εγω το λογο να μπεις σ αυτη τη διαδικασία"
Από: Cpt. Haddock στις 30/03/2011 12:04 μμ.
devil..."exeis δικιο αλλα ο λογος που θα το παρω μαυρο ειναι οτι θελω να κανω και αερογραφο το union jack...uk..αλιως θα κοιταγα για σχεδιο..οταν το τελιωσω το ολο project θα ανεβασω φοτο.... "
Από: redfoot στις 30/03/2011 12:35 μμ.
galileos"redf"γιατι ειναι πολυ μπερδεμενο..
- πολυ πιο μακρια (πιθανη καθυστερηση)
- τελωνεια (μη ευρωπ ενωση)
-αλλο κελυφος
- βαρυτερο
- χωρις βασεις
δε βλεπω κι εγω το λογο να μπεις σ αυτη τη διαδικασία"
1. Σε 10-15 ημέρες είναι εδώ.
2. Τελωνεία δεν πληρώνεις γιατί έχω γνωστό που μου τα πακετάρει και τα στέλνει με "προσωπική φροντίδα"
3. Το κέλυφος είναι λίγο διαφορετικό αλλά στην τελική τι σε νοιάζει?
4. Το βάρος είναι ένα θέμα . Αλλά αν έχεις πρόβλημα με το βάρος γενικά, αγοράζεις ανθρακόνημα αλλά το πληρώνεις ανάλογα.
5. Οι βάσεις και η ζελατίνα κοστίζουν, όπως είπα και παραπάνω, πολύ φθηνά, αλλά και πάλι δεν ανεβάζει το κόστος στα 500+ευρώ."
Από: Cpt. Haddock στις 30/03/2011 12:57 μμ.
Από: galileos στις 30/03/2011 1:04 μμ.
redf"οταν λες 150 ευρω μειον τι εννοεις? Σε σχεση με Ελλαδα?
στο helmet city (Αγγλια, σε 7 μερες εδω, οι βασεις μεσα, χωρις τελωνεια) το xr1100 κοστιζει 280 ευρω και σου δινουν κ δωρο εξτρα ζελατινα και κιτ καθαρισμου.
νομιζω οτι ειναι μακραν καλυτερη προσφορα αυτη."
Από: dimchrist στις 30/03/2011 6:54 μμ.
haris"galileos"Από Αμερική όντως το κράνος είναι λίγο διαφορετικό (ζυγίζει 1600γρ σε σχέση με τα 1400 γρ στην Ευρώπη) αλλά το με το μέγεθος δεν παίζει πρόβλημα. Ότι φοράς σε Ευρωπαϊκό καλούπι (μιλάμε πάντα για SHOEI) το ίδιο είναι και την Αμερικάνικη έκδοση. Να αναφέρω επίσης ότι στην ζελατίνα τα από Αμερική SHOEI δεν έχουν τις βάσεις (pins) για την απευθείας τοποθέτηση antifog ζελατίνας. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί με μόλις λίγα ευρώ (νομίζω 25-30) μπορείς να αγοράσεις κιτ τοποθέτησης της εν λόγω ζελαστίνας και να είσαι ΟΚ . "
Ε τοτε για πιο λογο να το παρεις απο Αμερικη ... ?"
Από: devil... στις 30/03/2011 8:30 μμ.
Από: tharis στις 30/03/2011 9:32 μμ.