Ηλεκτρικά φαντάσματα. ¶
Από: triplestoner στις 02/09/2014 1:05 πμ.
Πέρσυ το ST 07 που έχω μου αδειαζε τη μπαταρία και καταλήξαμε σε καμένα πηνία.
Αλλαγή μπαταρίας κ ολα οκ.
Μετα ανα περιόδους σε πολλες ζέστες αν το εσβηνα δεν ξαναπαιρνε μπροστά αμεσως παρα μόνο μετά απο κανα 10λεπτο. Πιθανός φόβος ανορθωτη. Δε δινω σημασία κυκλοφορώ ανετος.
Τελευταίους μήνες οταν γυρναγα σπίτι απο το κέντρο(μένω βόρεια), σταματωντας σε φανάρια και φτανοντας σπίτι κάτι μου μύριζε καμένο πλαστικο 'Η κατι παρόμοιο. Δεν εδωσα βάση περιμένω το service των 50Κ για να δω.
Πριν 2 βδομάδες μου καίγετε το μικρό δεξί φωτάκι που έχει κάτω απο το κεντρικό Η4( ασχετό ισως με την ιστορία).
Πριν 3 μέρες μου πεθαίνει η κόρνα(γενικά η κόρνα παντα οταν εβαζα μπρος ήταν βραχνιασμένη κ μετα απο λίγο ζωντάνευε).
Μετα απο 2 μέρες ακινησία το βαζω μπρος και πεθαίνουν και τα φλας και το βραδυ που γυρναώ σπιτι βλέπω πεθαμένο φώς φρένου.
Κοιτάω ασφαλεια Νο3 στην ασφαλειοθήκη κ ειναι περίφημη.
Κατεβάζω σχεδιάγραμμα ηλεκτρολογικών του ST και βλεπω οτι μπορει να είναι το θέμα μέσα στο ignition switch που λένε στο χωριό μου. Έριξα spray για κυκλώματα το πρώι να δω αν θα δουλεψει, ΤΖΙΦΟΣ. Παραγγειλα κ απο αμερική εναν ανορθώτη πιο τουμπανο να υπάρχει και ο θεος βοηθος.
ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ. ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ευπρόσδεκτοι.
Οι ερωτες πληρωνονται μη το ξεχνατε.
*Πέμπτη παει συνεργειο να κοιταξουν πλεξουδα ηλεκτρολογικά γιατι πιθανον να εχει κοπεί κανα καλώδιο που δίνει το ρευμα στην τριάδα μου.
[size=100:iltkswpe]Cash Rulez Everything Around Me.