Φαναρια Speed Triple 1050 (2011) ¶
Από: nikdask στις 16/10/2014 9:37 μμ.
Θελω τη βοηθεια σας κ απευθυνομαι ειδικα στους κατοχους του νεου Speed Triple.Απο την 1η μερα που το αγορασα χαλανε τα φαναρια..Κ τι εννοω??Αρχιζει το τζαμακι (ή πλαστικο νομιζω) κ στα 2 φαναρια να κανει κατι σκασιματα απο τη μεσα μερια ομως,οποτε αν ακουμπησεις το φαναρι απο την εξω επιφανεια εξακολουθει να ειναι λειο,αλλα φαινεται λες κ εχει γινει λιθοβολισμος απο μοτοσυκλετα που ειναι μπροστα σου κ σουχει πεταξει 1 εκατομ πετραδακια..Αυτο μου το εκανε στα πρωτα 2 χιλιαδες χιλιομετρα,τα αλλαξαμε στην εγγυηση κ μετα απο ενα ταξιδι στο οποιο εκανα αλλα 5 χιλιαδες χλμ,ενω εφυγα με καινουρια φωτα,γυρισα κ θελανε παλι αλλαγμα..Τα ξαναλλαξαμε μεσα στην εγγυηση παλι,αλλα επειδη σκεφτηκα οτι καποια στιγμη θα την ξαναπαθω κ η εγγυηση θα εχει ληξει,βαλαμε ενα διακοπτη ουτως ωστε να μην ειναι μονιμως αναμενα.Κ ενω πιστευα οτι οκ λυθηκε το προβλημα,τωρα 2 μηνες εχει ξεκινησει να μου κανει ξανα τα σκασιματα κ ετσι μου ρχεται να τα ξεπετσωσω κ να βαλω ενα number plate!!Πραγματικα δηλ!!
Η εγγυηση εληξε κ ο αντιπροσωπος ηταν κ ειναι στ αρχ@@@ του οποτε ακρη δε μπορω να βγαλω..
Οποιος γνωριζει κατι ας σφυριξει κλεφτικα..
Παντα ορθιοι παιδες!!