sOTOS80"Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα!
Σκεφτομαι να αγορασω sprint ST μεταχειρισμενο.
Τωρα εχω ενα fz6 που το χρησιμοποιω καθημερινα Αλλα και τουλαχιστον ενα μεγαλο ταξιδι τον χρονο στο εξωτερικο και αρκετα μικροτερα εντος Ελλαδας κατα την διαρκεια του χρονου. Ειναι το μοναδικο μεταφορικο μεσο. Με το fazer εχω κανει σε εναμιση χρονο 40.000χλμ περιπου.
Θα εχω μεγαλο προβλημα να κυκλοφορω καθημερινα με το sprint στην Αθηνα? Η διαδρομη που κανω ειναι κεντρο -Πικερμι και πισω σε ολες τις καιρικες συνθηκες. Πολλες φορες ομως χρειαζεται να παω και κεντρο -κεντρο. Ξερω οτι τους καλοκαιρινους μηνες θα βραζει....εχει παρουσιασει καθολου θεματα με λιωσιμο καλωδιων κτλ? ειχα παλιοτερα ενα VFR και ειχα προβλημα λογω των θερμοκρασιων που δουλευε, με ειχε αφησει 1-2 φορες με λιωμενες φυσες και καλωδια."
Φίλε μου σου λέω το καλωσήρθες από εδώ, μιας που είδα άνοιξες κι άλλο θέμα. Το st είναι μια sport touring μοτοσυκλέτα, φτιαγμένη για ανοιχτούς δρόμους και ταξίδια, και σε αυτό εγώ τουλάχιστον προς το παρόν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Από ότι καταλαβαίνω, από τις επιλογές που είχες κάνει στο παρελθόν σε μοτοσυκλέτες, θα σου αρέσει κι εσένα. Τώρα στο θέμα μας, η αλήθεια είναι πως μέσα στην πόλη θα σε ταλαιπωρήσει, κυρίως για δυο λόγους. Ο ένας είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που θα νοιώσεις να σου έρχονται από τη μοτοσυκλέτα (ειδικά τους ζεστούς μήνες). Παρόλα αυτά, ποτέ δεν δημιούργησαν λειτουργικά προβλήματα στη μηχανή μου (π.χ κάψιμο καλωδίων). Ο άλλος είναι το κόψιμο του τιμονιού, που είναι αρκετά μεγάλο, και πιθανόν να σε δυσκολέψει σε αναστροφές και απότομες στροφές μέσα στο κέντρο. Σε αυτά, πρόσθεσε και το βάρος του, που δημιουργεί ενα πρόσθετο πρόβλημα σε σχέση με μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού που είναι φτιαγμένες για αστική χρήση. Εγώ θα σου πρότεινα, αν το αντέχει η τσέπη σου, για τις αστικές μετακινήσεις να επιλέξεις κάποιο scooter ή παπί. Εγώ αυτό έκανα,καθότι κι εγώ κατεβαίνω στο κέντρο συχνά, κι έχω το st για τις βόλτες και τα ταξίδια μου
Ελπίζω να βοήθησα...