Προβλημα με STREET TRIPLE ¶
Από: Aris. στις 19/01/2009 12:11 πμ.
Δεν πολυασχολουμαι με forums γενικα αλλα ειπα να μπω και γω να δωσω το παρον και να σας ενημερωσω για τα προβληματα που ειχα με το Street Triple μου. Το πηρα τον Σεπτεμβριο του 2008 και μετα απο 2 μηνες και αφου το ειχα στρωσει παρατηρησα οτι ο κινητηρας μπροστα και χαμηλα ειχε πιτσιλιες απο ψυκτικο υγρο . (αρκετες) Γι'αυτο και το πηγα αμεσως απο το εξουσιοδοτημενο μαγαζι απο που και το αγορασα . το αφησα μια μερα να το κοιταξουν .. το αναμενομενο ηταν να χανει κανενα κολαρο αλλα τελικα το προβλημα ηταν οτι ο κινητηρας στον κορμο του κατω απο τις εξαγωγες τον εξατμισεων ειχε μια πολυ μικρη ρωγμη ~_~!
Αστοχια υλικου απο το εργοστασιο μου ειπαν . Η αναμονη της επισκευης ητα ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ καθως περιμενα νοεμ.-δεκεμ.-ιαν.(3 μηνες) για να το φτιαξουν , αλλα αφου το μηχανακη δεν ειχε κατι σοβαρο ωστε να μην δουλευει δεν ηταν τοσο προβλημα .. ποσο μαλλον οταν η Eliofil μου εστειλε ολοκληρο καινουριο μοτερ για αλλαγη . Αυτο ηταν το ενα προβλημα που μπορω να πω , πως αν βγαλω την ταλαιπωρια του "περιμενε 3 μηνες" δικαιωθηκα με την αλλαγη του κινητηρα .
Ενα 2ο προβλημα που εχω ειναι με την μπαταρια .... εχω μεινει 2 φορες ως τωρα απο μπαταρια ...
Μου εχουν πει πολλες μαλακιες ... πολλοι ... οτι δηλαδη φταιει ο συναγερμος μου και τετοια ... Εχω τσεκαρει και εχω μετρησει την καταναλωση του συναγερμου οταν ειναι σε λειτουργια ... ηταν απλα ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ αρα δεν φταιει ουτε ο συναγερμος .
Ενοειτε πως οταν δεν ηταν σε λειτουργια δεν υπηρχε καταναλωση . Με τον τεχνικο που μετρησαμε την μπαταρια ,οταν το πηγα για αλλαγη κινητηρα , ηταν γεματη full οπως μου ειπε , πραγμα που σημαινει οτι το μηχανακι την φορτιζει κανονικα ...
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ολα τα Triumph εχουν μεγαλη συμπιεση και εχουν πολυ επιπονη , για την μπαταρια , εκκινηση . Ειδικα οταν ειναι κρυα ... Τουλαχιστον το δικο μου τωρα το χειμωνα σε πρωινη εκκινηση ... θελει κοντα 2" για να παρει μπρος .. αυτο γονατιζει την μπαταρια .. ποσο μαλλον οταν θα πας στην δουλεια σου που δεν ειναι μεγαλη αποσταση και δεν θα μπορεσει να φορτισει ..
Αυτα τα 2 προβληματα ειχα λοιπον ως τωρα με το Street Triple μου 08 .
Πιστευω πως με τις διπλες arrow που θα βαλω τωρα και το προγραμματακι μαζι με KN φιλτρο αερος θα βελτιωθει και η εκκινηση και ετσι-ελπιζω- δεν θα μου ξαναδημιουργησει προβλημα η μπαταρια ..
Αυτα τα "ολιγα" απο μενα ... καλα ταξιδια
P.S εννοειτε πως υπαρχει μια ακλονητη αγαπη μεταξυ εμου και του Triumph μου και δεν προκειται καμια μπαταρια να μπει αναμεσα μας το πολυ πολυ να βαλω και καμια μεγαλυτερη σε Amperορια
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.
Λόγος: γραφετε ελληνικα . ειναι κριμα ενα καλο κειμενο να μην διαβαστει απο κανενα .