STREET TRIPLE ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ¶
Από: Spyros Drakopoulos στις 09/02/2011 5:55 μμ.
Από: Spyros Drakopoulos στις 09/02/2011 5:55 μμ.
Από: Sprinter στις 09/02/2011 6:01 μμ.
Από: Polymhxanos στις 09/02/2011 7:01 μμ.
Από: Spyros Drakopoulos στις 09/02/2011 8:37 μμ.
Polymhxanos"Όταν περνάς τα 160, σφίξε γόνατα στο ντεπόζιτο και ΜΗΝ κρατιέσαι από το τιμόνι. Αν σκύψεις κιόλλας πάνω από το ντεπόζιτο, ακόμα καλύτερα.
Τα χέρια απλά να ακουμπάνε το τιμόνι, μην στηρίζεις το βάρος σου-τους στο τιμόνι ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ. Σαν να καίει το τιμόνι και να φοβάσαι μην καείς Το βάρος κορμού θα το κρατάνε οι μυς στην πλάτη, το βάρος των χεριών, θα το κρατάνε τα ίδια τα χέρια. Όλο σου το βάρος τελικά θα το στηρίζεις σε σελα-ντεπόζιτο.
Αν το κάνεις αυτό και συνεχίζει να κουνάει, έχεις θεματάκι, λογικά όμως δεν θα σου κουνάει.
Συνηθισμένος από κλιπονάτα-φεριγκάτα, που στην τελικη τους δεν κάνουν τπτ απλά ...τελικιάζουν , όταν πήρα το τριπλ μου έκανε κι εμένα το ίδιο με το δικό σου. Έκανα αυτά που σου λέω παραπάνω, και σταμάτησε.
Είναι γυμνό μηχανάκι, σχετικά ψηλό, πολύ ευέλικτο, με τον αναβάτη να κουνιέται από τον αέρα, και αν αυτό μεταφέρεται με τα χέρια στο τιμόνι, προκύπτει ταλάντωση."
Από: Spyros Drakopoulos στις 09/02/2011 8:40 μμ.
Sprinter"Τι κουνάει? κοσκινίζει η ελαφραίνει? Αμα ελαφραίνει πολύ δες την προφόρτιση πίσω μήπως θέλει σφίξιμο. Επίσης μπας και κρατάς το τιμόνι σα να 'ναι ταύρος που κάνει να σου φύγει?"
Από: tharis στις 09/02/2011 9:10 μμ.
Από: Spyros Drakopoulos στις 09/02/2011 10:39 μμ.
haris"Ουτε κουναει ουτε τριζει φιλε μου !!
Αμα το νιωθεις κι ελαφραινει πολυ τραβα το λιγο να σηκωθει ορθιο .. !!
Περα απ την πλακα ακομα κι αν το πισω αμορτισερ σου ειναι μαλακο, εφοσον δε βαζεις καθολου δυναμη στο τιμονι δε θα πρεπει να σου κουναει πιστευω.. τσεκαρε το και πες μας."
Από: Spyros Drakopoulos στις 10/02/2011 1:51 μμ.
haris"Spyros Drakopoulos"οσο για το τραβηγμα δεν χρειαζεται σηκωνετε και χωρις αυτο αλλα σιγουρα θα το ξερεις "
Ναι .. αν εχεις βαρια γκομενα...!! "
Από: tharis στις 10/02/2011 2 μμ.
haris"Spyros Drakopoulos"οσο για το τραβηγμα δεν χρειαζεται σηκωνετε και χωρις αυτο αλλα σιγουρα θα το ξερεις "
Ναι .. αν εχεις βαρια γκομενα...!! "
Από: Sprinter στις 10/02/2011 2:03 μμ.
Από: denthnpalevw στις 10/02/2011 7:31 μμ.