Street Triple πρώτες παρατηρήσεις ¶
Από: Staschi στις 15/04/2011 4:17 πμ.
Πρώτον οι αλλαγές των ταχυτήτων γίνονται με κλωτσιές και η μοτοσυκλέτα έχει λιγότερα από 10.000 χλμ!!! Σε σχετική συζήτηση από εκεί που το πήρα μου είπαν ότι έτσι είναι αυτή η μηχανή και ότι έχει ήδη γίνει το σέρβις τον 10.000χλμ δλδ έχουν αλλαχτεί τα λάδια!!! Σε γνωστό συνεργείο (άλλο) μου είπαν να πάω να μου ξαναλλάξουν τα λάδια για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι και ότι είναι αδικαιολόγητο να είναι τόσο σκληρό. Τι μπορεί να ευθύνεται ώστε να είναι τόσο σκληρό το κιβώτιο??? έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα???
Δεύτερον στα φρεναρίσματα στο τέλος της διαδρομής της μανέτας κάνουν τα μπροστινά φρένα ένα θόρυβο όπως κάναν τα παλιά ποδήλατα με τα τακάκια(δεν είναι μεταλικός ο ήχος και σίγουρα δεν είναι φαγωμένα τα τακάκια) που μπορεί να οφείλεται αυτό και πως διορθώνεται???
Τρίτον με το πεντάλ του πίσω φρένου δεν ανάβει το φως πίσω ρυθμίζεται από κάπου ή είναι κατασκευαστικά έτσι??
Τέταρτον έχω μια υποψία θορύβου που κάνει στο άνοιγμα του γκαζιού αλλά γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος!!!
Κατ'άλλα η μηχανή τα σπάει απλά έχω αγχωθεί γιατί λήγει η εγγύηση τον αύγουστο και έδωσα μέχρι και το τελευταίο μου € για να την αγοράσω... Άτιμο πάθος
Ευχαριστώ πολύ και κάθε βοήθεια θεμιτή!!!