Αναβαθμησεις στον Τιγρη..
¶
Από: cool_alexis στις 26/11/2008 8:23 μμ.
Καλησπερα σε ολους, μετα απο ενα πεσιμετακι που ειχα ,με λιγα χλμ ευτυχως, αποφασισα μιας και θα λυθει το μπροστινο και θα αλλαξω και ενα τιμονι να κανω και μερικες αγορες μιας και θα μπει η μηχανη στον Σακη για λιγες μερες.. Ηθελα μερικες προτασεις σε μερικα ανταλακτικα οπως.. Κατ'αρχας τιμονι.. σιγουρα χρωματος χρυσου! Εχει κανεις καμια προταση? Δεν ξερω αν πρεπει νααλλαξω καβαλετα αλλα αν αξιζει γιατι οχι? Δεν ειμαι τοσο καλος στο Google και γενικα στο ψαξιμο οποτε οποιοδηποτε link η μαγαζι εδω Αθηνα θα ηταν τελεια.. Στην συνεχεια θα ηθελα να αλλαξω λαστιχα, σκεφτομαι τα Bt-16 που αν λεω καλα πρεπει να εχουν γυρω στα 380..Σε εξατμιση μου αρεσει πολυ η Remus Powercone αλλα δεν μπορω να μαθω ποσο περιπου εχει.. βρηκα μερικα sites αλλα εχουν μονο κωδικους και τιμες, καμια φωτο να δω αν ειναι αυτη που θελω.. Λογικα μαζι με την εξατμιση θα χρειαστω και ενα φιλτρο αερα που απ'οτι διαβαζω κατι σε Dna μαλλον γυρω στα 60 ευρα.Για να ολοκληρωθει το θεμα ιποδυναμη θα χρειαστω και ενα προγραμμα λογικα..αυτο που παω να το βαλω? Για το θεμα της επεκτασης των καθρεπτων παιζει κατι εδω Ελλαδα? Σιγουρα Θα αγορασω και ενα σετ προστατευτικων ψυγειου.Για τα φωτα τωρα ειμαι σε διλλημα.. Xenon η τα απλα αλλα συνδεδεμενα μονιμα? Οσον αφορα τις ζαντες θα ηθελα να ριξω ενα βαψιμο μαλλον χρυσες, εχει κανεις καμια ιδεα ποιος αναλαμβανει τετοια δουλεια? Ευχαριστω προκαταβολικα..