Δισκοι συμπλεκτη για tiger απο honda ??? ¶
Από: no pain στις 11/11/2015 7:58 πμ.

ξερει κανενας απο ποιο ακριβος μοντελο ειναι με ποια κωδικη ονομασια

Από: no pain στις 11/11/2015 7:58 πμ.
Από: vassat στις 11/11/2015 6:14 μμ.
no pain"Καλημερα στη παρεα... εδω και λιγες μερες εμαθα οτι το μηχανακι μας φοραει ιδια καμπανα και δισκους απο ενα παλιο honda (απο καποιο cbf 900 ) ... Απο οτι μου ειπαν ειναι ακριβως ιδιοι δισκοι με τους εργοστασιακους δικους μας σε παρα πολυ ποιο χαμηλη τιμη ( κατω απο τη μιση τιμη ) ....
ξερει κανενας απο ποιο ακριβος μοντελο ειναι με ποια κωδικη ονομασια???"
Από: no pain στις 11/11/2015 11:38 μμ.
Από: no pain στις 14/11/2015 7:56 πμ.
Rory"Εχω κάνει 125.000 χλμ απο τον Μάιο του 10 , καιρός να αλλάξω δισκους συμπλέκτη, σε ερώτηση σήμερα στα Χανιά , δίσκοι μαμά , μαζί με τσιμούχες 330 euro !!!!!!!!"
Από: nikosdk στις 14/11/2015 7:48 μμ.
Από: no pain στις 14/11/2015 8:06 μμ.
nikosdk"EBC Disk Plate Kit http://www.wemoto.com/bikes/triumph/tig ... set_-_ebc/
Barnett Disk Plate Kit http://www.barnettclutches.com/2058/tri ... riple.html
Ή και απο Ελλάδα... http://www.car.gr/parts/view/3554362/
Yπαρχουν και καλυτεροι και οικονομικοτεροι απο τους μαμα.. Δεν χρειαζεται να πληρωνεται χρυσαφι για το γνησιο οταν υπαρχει αφτερ μαρκετ καλυτερης ποιοτητας."
Από: nikosdk στις 14/11/2015 9:40 μμ.
Από: no pain στις 20/01/2016 7:24 μμ.
Από: Genesis στις 20/01/2016 8:35 μμ.
no pain"Παιδια καλησπερα κα .καλη χρονια .... μετα απο καιρο και ψαξιμο για να εβαζα barnett δεν τους βρηκα καπου να υπαρχουν ηταν σε ελλειψη και τελικα εψαξα και βρηκα οτι τεριαζουν οι δισκοι απο το honda cbf 1000 .... τους αγορασα με κοστος 140€ ευρο και εγινε η τοποθετηση με κοστος συνολικο 170€ .... το μηχανακι αλλαξε τρελα δεν κοπανανε οι ταχυτητες οπως πριν μπαινουν τελειως γλυκα και δεν πατιναρι τορναρα και σχεδον ενα χιλιοστο το αξονακι του συμπλεκτι και τωρα ειναι ολα τελεια ... αν και σε περιπτοση μετα απο καποια χιλιομετρα δημιουργηση καποιο θεμα θα ενημερωσω εκνεου ...."
Από: no pain στις 20/01/2016 10:19 μμ.
Genesis"no pain"Παιδια καλησπερα κα .καλη χρονια .... μετα απο καιρο και ψαξιμο για να εβαζα barnett δεν τους βρηκα καπου να υπαρχουν ηταν σε ελλειψη και τελικα εψαξα και βρηκα οτι τεριαζουν οι δισκοι απο το honda cbf 1000 .... τους αγορασα με κοστος 140€ ευρο και εγινε η τοποθετηση με κοστος συνολικο 170€ .... το μηχανακι αλλαξε τρελα δεν κοπανανε οι ταχυτητες οπως πριν μπαινουν τελειως γλυκα και δεν πατιναρι τορναρα και σχεδον ενα χιλιοστο το αξονακι του συμπλεκτι και τωρα ειναι ολα τελεια ... αν και σε περιπτοση μετα απο καποια χιλιομετρα δημιουργηση καποιο θεμα θα ενημερωσω εκνεου ...."
καλησπέρα γιατί σου χρειάστηκε τόρνος στο αξονακι?"
Από: no pain στις 20/01/2016 10:34 μμ.
Genesis"Ωραια ενημερωσε μας γιατι και μενα αρχισε να μου κανει ναζια και θελει κλωτσιες!"
Από: Genesis στις 07/02/2016 7:55 μμ.
no pain"Genesis"Ωραια ενημερωσε μας γιατι και μενα αρχισε να μου κανει ναζια και θελει κλωτσιες!"
Ενας λογος που αλλαξα δισκους εκτος του οτι πατιναρε το μηχανακι στα ψιλα ηταν και αυτος οτι κολαγε ειδικα οταν ηταν κρυο βεβαια απο οταν αλλαξα λαδια μαλακωσε αρκετα αλλα και παλι ειδικα για να βαλω νεκρα μερικες φορες εκανα ταμα στον αγιο φανουριο για να βγει το λαμπακι στο καντραν.... ενω απο εχτες που το εκανα αυτο κουμπονουν απιστευτα απαλα χωρις πιεση και η νεκρα αμεσος .... μολις κανω καποια χιλιομετρα για να μπορω να εχω πληρει εικονα θα ξανα γραψω ..."