Ηλεκτρικό πρόβλημα σε Τ 1050 SE 2009!

Ηλεκτρικό πρόβλημα σε Τ 1050 SE 2009!  

Από: giannis andreou στις 24/12/2011 5:57 μμ.

Καλησπέρα σε όλους κ χρόνια πολλά!Εδώ κ αρκετό καιρό,μετά από αρκετή ώρα λειτουργίας του κινητήρα,σβήσω κ ξαναμιζάρω,ίσα που κομπλάρει η μίζα αλλά δεν γυρίζει το μοτέρ για να πάρει!Μερικές φορές δεν κάνει ούτε check κ δεν ακούω ούτε την τρόμπα!Μετά από πολλή ώρα κ αφού κρυώσει καλά...θα δουλέψει κανονικά!Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας...κ καλές Γιορτές!
Το καλύτερο ταξίδι είναι η ίδια η ζωή!Απολαμβάνεις τη διαδρομή χωρίς να σ΄ενδιαφέρει ο προορισμός...!

Re: Ηλεκτρικό πρόβλημα σε Τ 1050 SE 2009!  

Από: green-675 στις 26/12/2011 9:53 μμ.

ποσο καιρο στο κανει αυτο? σαν να εχει προβλημα η μπαταρία? ζοριζεται η μίζα?
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: acratosa στις 27/12/2011 2:32 πμ.

δεν ειναι ακριβως το ιδιο με μενα, απλα μοιαζομαι την εμπειρια μου.. (Tiger Se 2010)
ξαφνικα, αρχισε να μην παιρνει μπροστα με την πρωτη. Μιζαρα, εδινε μια ψευτοστροφη και δεν επαιρνε. Αλλες φορες δεν εδινε καν..Τελικα ειχε τραβηχτει το καλωδιακι από τον συμπλεκτη (στη βαση της μανέτας) και δεν εδινε καλο σημα, για να παρει μπρος η μιζα.. Με λιγοκαθαρισμα και επανατοποθετηση, ηρθε και παλι στα ισα του.

Από: NikosV στις 27/12/2011 12:58 μμ.

acratosa"δεν ειναι ακριβως το ιδιο με μενα, απλα μοιαζομαι την εμπειρια μου.. (Tiger Se 2010)
ξαφνικα, αρχισε να μην παιρνει μπροστα με την πρωτη. Μιζαρα, εδινε μια ψευτοστροφη και δεν επαιρνε. Αλλες φορες δεν εδινε καν..Τελικα ειχε τραβηχτει το καλωδιακι από τον συμπλεκτη (στη βαση της μανέτας) και δεν εδινε καλο σημα, για να παρει μπρος η μιζα.. Με λιγοκαθαρισμα και επανατοποθετηση, ηρθε και παλι στα ισα του."

αυτο .. και κατα δευτερον ισως να θελεις καινουρια μπαταρια .. παθων !!

αλλα πιθανοτερο το πρωτο !!
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Από: viper7 στις 27/12/2011 4:51 μμ.

όπως το περιγράφεις φίλε το έχω πάθει και εγώ... είχα ζημιά στη μίζα... κ επειδη το κόστος της νεας ειναι απαγορευτικό βάλαμε μία από άλλη μιηχανή... παράλληλα άλλαξα και μπαταρία... όπως το λες μετά από χρήση αρκετή αν την έσβηνα και πήγαινα να την ξαναβάλω μπροστά... τίποτα!!!! με μπαταρία καινούργια και με με πολύωρη χρήση κάτι άλλο παίζει... ίσως κα΄τι δεν παέι καλά με τα καλώδια που τραβάνε το ρεύμα από τη μπαταρία για τη μίζα... μου προτείνανε να μου βάλουνε ένα ρελέ ώστε να δίνει φουλ ρεύμα τη στιγμή που μιζάρω... ο Θεός βοηθός γιατί έχω ξενερώσει τρελά με τη φάση... κ φοβαμαι να μεταβώ οπουδήποτε... θέλει ψάξιμο πάντως η κάθε περίπτωση γιατί πριν από εναμιση χρόνο μου έκανε κ εμένα το κόλπο με το συμπλέκτη χωρίς να φταίει η μπαταρία...
γιε μου που πας? ...μάνα θα πάρω τη μηχανή μου και θα φύγω.

Από: giannis andreou στις 27/12/2011 6:30 μμ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλά το θέμα είναι ότι το κάνει μόνο όταν έχει ζεσταθεί καλά, μετά από πολλά χλμ.!!!Μόλις κρυώσει,δουλεύουν όλα ρολόι!!!Το πρωί παίρνει κανονικά κτλ.Εδώ κ 2 μήνες περίπου παιδεύομαι! Το γαμώτο είναι ότι είμαι Κύπρο κ εδώ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα με συνεργεία κ ανταλ/κά για Triumph...!To παλεύω μόνος μου στην ουσία!
Το καλύτερο ταξίδι είναι η ίδια η ζωή!Απολαμβάνεις τη διαδρομή χωρίς να σ΄ενδιαφέρει ο προορισμός...!