Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή) ¶
Από: Ypsailon στις 08/12/2009 11:43 πμ.
Σήμερα το πρωί έζησα ένα από τα μεγαλύτερα Shock που μπορεί να αντέξει άνθρωπος πριν το εγκεφαλικό. Κατεβαίνοντας το πρωί να πάω στην δουλεία μου ,ανοίγω την εξώπορτα και το tiger δεν είναι στην θέση του. Πανικοβάλλομαι και διαφορές σκέψεις πέρανε από το μυαλό μου ,κλοπή για τρομοκρατική ενεργεία είναι πιθανή στiς μέρες που ζούμε ,με μια τέτοια γάζωσαν τους μπάτσους στην αγία παρασκευή.
Τρέχω λοιπόν στο τμήμα να δηλώσω κλοπή, ευγενέστατος ο αξιωματικό και καθησυχαστικός. εκείνη την ώρα όμως στο μυαλό μου έρχονται οι αγγελίες του φίλτατου Μάνου ,και κείτομαι ,μήπως πούλαγε μπουκάλες προκαταβολικά ?κρύος ιδρώτας! Αφού συμπληρώνω όλα τα έγγραφα φεύγω και γυρίζω να πάρω το αυτοκίνητο να ξεκινήσω για δουλεία κ προσεύχομαι να την έχουν βρει στην διάρκεια της ημέρα γιατί μετά θα είναι βίδες. Σαν από θαύμα και τρομακτική ηλιθιότητα ,σε συνδυασμό με την τύχη του ότι οι δράστες δεν ήταν επαγγελματίες ,βρήκα την μηχανή 4 στενά πιο κάτω με σπασμένη την κλειδαριά και κάποια καλώδια να κρέμονται και χωρίς κάποια άλλη ζημιά .
Η ερώτηση μου είναι πόσο κοστίζει η αλλαγή κλειδαριάς και αν μπορώ να την κάνω μόνος μου μιας και η μηχανή δεν είναι σε θέση να κινηθεί ,επίσης υπάρχει περίπτωση να μου το καλύψει η ασφάλεια. Για όσους αναρωτιούνται χθες την παράτησα ξεκλείδωτη για κάποιο ηλίθιο λόγο και να πως με ξεπλήρωσε.