Re: μιζα??
¶
Από: thanosri83 στις 10/01/2018 2:42 μμ.
Καλησπέρα συναναβάτες!
Όπως διαβάζω, πολλοί έχουμε το ίδιο πρόβλημα, με μάλλον την ίδια αιτία, αν και κάπου μπερδεύομαι με τις πλειάδες των απόψεων που έχω ακούσει, ως μη ηλεκτρολόγος βέβαια.
Το ιστορικό μου: Καλοκαίρι που μας πέρασε (την πήρα 3ο χέρι τον Απρίλιο του '17) τα κλασσικά που έχουν συμβεί και σε σας,
δηλαδή με το που ζεσταινόταν, ήθελε το χρόνο του για να πάρει μπροστά. Το άφηνα, το άφηνα ώσπου αρχές Σεπτέμβρη πήγα στον Μάστορα και μου άλλαξε τα καρβουνάκια και το καλώδιο της μίζας, μιας και ήταν μικρότερης διατομής. Όλα καλά για λίγο.
Μετά από λίγο καιρό, περίπου 20-30 μέρες, πάλι τα ίδια. Αλλάζω μπαταρία, στην αρχή εντάξει και μετά από μία εβδομάδα με τη νέα μπαταρία, πάλι το ίδιο πρόβλημα. Την ξαναπάω στο Μάστορα, μετράμε τα Amperes και βλέπουμε ότι έχει χαμηλά ρεύματα σε εκκινήσεις και γκάζια. Την αφήνω και μου βρίσκει πρόβλημα στα πηνία, επισκευάζει ο ίδιος μία περιέλιξη και μια χαρά η μηχανή.
Φτάνουμε στο σήμερα, και αφού έχει περάσει περίπου ένας μήνας, πάλι η ίδια ιστορία. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα θερμοκρασίας, γιατί πρωί, με κρύα μηχανή, και δεν παίρνει μπροστά. Πραγματικά, έχω δώσει πολλά λεφτά για κάθε μου επίσκεψη και δεν ξέρω τι άλλο θα βγει τώρα. Είμαι σε φάση τρομερού εκνευρισμού, γιατί σήμερα άφησα τη μηχανή εκεί που'χα πεταχτεί για μια δουλειά και έπρεπε να γυρίσω στο γραφείο μου. Το απόγευμα θα καλέσω οδική μπας και μου τη βάλει μπροστά με καλώδια. Έχετε κάποια ιδέα; Κάποια συμβουλή; Κάποιον ηλεκτρολόγο εμπιστοσύνης για το τιγράκι; Νισάφι πια με τα ηλεκτρολογικά!