Max Manos"Εσεις οι "παλιοι" δεν εχετε το Θεο σας...
Το παλικαρι διαθετει ενα "τερας αξιοπιστιας" που ονομαζεται Τransalp.Λαδια,τακακια,λαστιχα εχει μαθει οτι αλλαζουν στις μηχανες.Aντε και κανενα αλυσιδογραναζο,αν εισαι ταξιδιαρης...
Ακουει τον nfoot να του λεει για πιστονια με τη μια και μαλλον το ξανασκεφτηκε...
Η Τriumph εχασε ενα πελατη και εμεις ενα καινουργιο μελος..
Τhanks, for a job well done mr. nfot,που θα λεγανε και στο Hinckley..."
Αν μου επιτρέπεις φίλε συνφορουμίτη να σχολιάσω τα εξής στο ποστ σου .
Το τέρας αξιοπιστίας , είχα ένα transalp το πούλησα πρόσφατα έχει και αυτό τα προβληματάκια του και στην καμπάνα του που σίγουρα θα βγάλει τα ακριβά προβλήματα της και στην ηλεκτρονικές του και σε όλα τα ρουλεμάν πλαισίου και στάνταρ στον ανορθωτή της .
Το 400 λόγο του ότι είναι ακόμα ποιο ψοφίμι από το 600 ίσως έχει λιγότερα μηχανικά προβλήματα .
Σίγουρα όμως είναι μια πάνβαρη μοτοσυκλέτα που πετάξει μούρη άμα την τσιτώσεις , με ένα χαβαλέ σε πληροφόρηση πιρούνι λόγο συνεμπλόκ μια μοτοσυκλέτα που αρέσει μεν στον μέσο άσχετο αναβάτη που δεν έχει καβαλήσει μια πραγματική μοτοσυκλέτα και λόγο του μύθου που μεταξύ μας έχουν χτίστει και τα όχι και τόσο καθαρά μέντια από την οικονομική παντοδυναμία της Honda και την δύναμη της να επηρεάζει από motogp μέχρι ειδικευόμενα περιοδικά .
Τωρα εγώ είμαι από τους τυχερούς που έχω ένα παλιό αλλά γαϊδούρι triumph sprint900s το οποίο επί 16 συναπτά χρονάκια η μόνη ζημιά ήταν ένας αισθητήρας ανάφλεξης που έκανε 50€ αλλάχτηκε σε μισή ώρα από τα χεράκια μου και τίποτα άλλο.
Το αναφέρω καθότι από τα τεστ που διάβασα για την μηχανή μου , σε ελληνικά περιοδικά , αγόρασα μια τελείως αναξιόπιστη μοτοσυκλέτα , με τόσο ψιλό κέντρο βάρους που έριχνε κάτω τους δοκιμαστές συντάχτες , που σε κάθε βροχή υποτίθεται ότι θα έσβηνε και θα έσπρωχνα και σχετικά ιλαρά , ψευδή και αναξιόπιστα πράγματα .
Έπρεπε ο Σταγκωνάκης τότε να πάρει ένα δίκαννο και να κάνει καμιά επίσκεψη κάπου , πλάκα κάνω , αστεία σοβαρά όμως .
Ψέματα , ψέματα , ψέματα , δεν θέλω να συζητήσω περαιτέρω το γιατί και συγνώμη δεν είναι του παρόντος ποστ .
Ενώ έβρισκαν θαυμάσια μοτοσυκλέτα το transalp ,έλεος και όλα τα σχετικά .
Δεν έχω τίποτα με τα γιαπωνέζικα είχα πολλά ιαπωνικά μηχανάκια και έχω ακόμα στην κατοχή μου και ένα tengai 650 που μπροστά στο transalp είναι μοτοσυκλέτα με Μ κεφάλαιο .
Τέλος πάντων , την ιστορία φίλε με τα πιστόνια του τίγρη την ξέρεται καλύτερα , εγώ σαν κλασικός triumphakias πριν χρόνια έπεισα κάνα δυο φίλους να αγοράσουν τίγρη . Και οι δυο σήμερα με ευλόγανε που τους άνοιξα τα μάτια και αγόρασαν αυτό το μηχανάκι , το γιατί το ξέρεται οι ιδιότητες των τίγρεων και στους δυο φυσικά δεν είχαν κανένα πρόβλημα πέρα των λογικών .
Θα το είχα αγοράσει και εγώ , αλλά από την μια η γριά δουλεύει ακόμα σαν ραπτομηχανή , αφετέρου δεν υπήρχαν τα φράγκα για μια αγορά άνευ ουσιαστικού λόγου .
Και πιστεύω ακράδαντα φίλε , ότι η αλήθεια πότε δεν έβλαψε κανένα .
Αυτοί που θα αγοράσουν αυτό το μηχανάκι νομίζω θα εκτιμήσουν την προειδοποίηση και την ευθύτητα , παρά το να υπήρχε συγκάλυψη των προβλημάτων όπως γίνετε σωρηδόν σε αλλά forum με άθραυστες μοτοσυκλέτες που ψάχνουν μανιωδώς πια αντλία βενζίνης των αυτοκίνητων Mazda τους ταιριάζει να αλλάξουν την πανάκριβη καμένη της μάμας τους .
Δεν ξέρω τι αγόρασε τελικά αυτό το παλληκάρι και το κατά πόσον μπορεί να εκτίμηση ότι δεν αγοράζει πλυντήριο απλά να είναι γερό , σε εισαγωγικά αυτό, αλλά αγοράζει κάτι από το οποίο θα εξαρτάτε η ζωή του από το πώς θα στρίβει φρενάρει συμπεριφέρεται .
Και φυσικά δεν λέω οτι μόνο ο τίγρης στρίβει έτσι , γενικά μηλάω .
Έμενα η αλήθεια με κάλυψε απολυτά ο not , το ένας λιγότερος αγοραστής δεν σημαίνει τίποτα , ο συνειδητοποιημένος και ευχαριστημένος από το προϊόν που αγόρασε σημαίνει πολλά .
Τιμή μας όπως και των ιδιοκτήτων Ducati που δεν θάβουμε τα προβλήματα αλλά τα συζητάμε , όποιος το καταλαβαίνει αυτό καλοδεχούμενος όποιος δεν το καταλαβαίνει , στο Κορασίδη της γωνίας να αγοράσει γερό πλυντήριο .
Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.