Νεο μελος προσεχως αγορα tiger 1050 ¶
Από: no pain στις 27/07/2015 11:22 πμ.
Λοιπον ειμα.κατωχος ενος gilera gp 800 και ηρθε η ωρα να αλλαξω κατηγορια (βαρεθηκα το γκαζι φρενο) ημουν πρωην κατοχος tdm 900.
Θα ηθελα τα φωτα σας για δυο πραγματακια ... καταρχας τη μηχανη την εχω για να πηγαινω το πρωι στη δουλεια μου (2χλμ αποσταση ) και μετα το καλοκαιρι για μπανια βολτες ταξιδακια με τη γυναικα . Ειμαι απο Μεγαρα και οι αποστασεις που κανω ειναι απο 30-50χλμ σε επαρχιακους δρομους . Λοιπον θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ανετη ειναι για το πισω ατομο για τη χρηση που θελω (σε σχεση με ενα tdm ας πουμε δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει με την ανεση του gp )
Μετα θα ηθελα να μαθω για τυχον προβληματα που μπορει να βγαλει το μηχανακι (στανταρακια πχ το gp εχει θεμα με τη πεταλουδα γκαζιου ολα τα μηχανακια )
Και τη πρεπει να προσεξω στην αγορα του .
Εχω δυο φιλους που εχουν tiger 1050 sport αλλα μου ειπαν οτι δεν εχουν καμια σχεση με το πρωηγουμενο που ψαχνω εγω . Και μαλιστα μου ειπαν να αποφυγω μοντελα του 08-09 που ψαχνω . Ξερω οτι τα 7αρια ειχαν θεματα υσχιει το ιδιο και για τα 8αρια 9αρια ? Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερον .