[quote="johnygalan":10njvfa2]
dimchris"johnygalan" Εγω πάντως έχω απορία... για πιο λόγο δεν κάνει ανάκληση η triumph
τι περιμένει να δυσφημιστεί και άλλο"
Συνήθως σε ένα φόρουμ που αφορά συγκεκριμένη εταιρεία μηχανών μπαίνεις για να ανταλλάξεις εντυπώσεις/εμπειρίες και τυχόν προβλήματα που έχεις με τη μηχανή σου. Εδώ μέσα έχουν γραφτεί 5-6 περιστατικά όταν υπάρχουν πάνω από 1000 μέλη και αν σκεφτείς ότι σίγουρα πάνω από τους μισούς έχουν τον Τίγρη τότε καταλαβαίνεις ότι το ποσοστό αποτυχίας είναι αμελητέο."
Μήτσο μακάρι να είναι μόνο αυτά το εύχομαι και εγω μέσα απο την καρδιά μου
[/quote:10njvfa2]
μήτσο, συγνώμη αλλά το ποσοστό δεν είναι καθόλου αμελητέο.....γνωρίζω για τουλάχιστον 10 μηχανάκια στην αθήνα και μερικά στην πάτρα.....δεν είναι όλοι γραμμένοι στο φόρουμ ή δεν ασχολούνται με αυτό.επίπλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων, χρησιμοποιεί ελάχιστα τη μότο τους, για κανα καφέ, καμια μικρή βόλτα κλπ, οπότε που να προλάβουν να τα χαλάσουν, όταν δεν έχουν ούτε 10000χλμ σε 2 χρόνια ή και παραπάνω.το πρόβλημά μου ή απορία μου είναι γιατί πολλοί από όσο ξέρω, με πάνω από 30000-40000χλμ έχουν πρόβλημα.ας ποστάρουν αυτοί που πιάνουν αυτά τα χλμ και μετά μπορώ να πιστέψω ότι το ποσοστό είναι μικρό ή αμελητέο. και όπως ανέφερα και στο νίκο χθες στο chat έχω πολλούς μοτοσυκλετιστές γνωστούς με πάρα πολλά χλμ στις μηχανές τους,μερικοί πάνω από 100000χλμ, που δεν έχουν αλλάξει τίποτα εκτός από τα αναλώσιμα.....μόνο ένας άλλαξε τσιμούχες μπροστά 2 φορές αλλά το έβαζε όπου νάνε....και φυσικά κανένας δεν έχει triumph...