Φώτα Xenon για Tiger 1050 SE ¶
Από: Papako στις 30/12/2012 10:50 πμ.
Μετά την καφεδόβολτα στις Πλαταιές και την κουβέντα που είχαμε στην καφετέρια σκέφτομαι σοβαρά να βάλω φώτα Xenon στον τίγρη. Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός με το θέμα κάποια ερωτήματα που με απασχολούν αν μπορείτε να βοηθήσετε:
1. Υπάρχει τρόπος να συνεχίσει κανείς να έχει το σινιάλο της μεγάλης σκάλας (δηλ. παίξιμο προβολέα) βάζοντας Xenon και σε αυτή ή ο μόνος τρόπος είναι να βάλω μόνο στην μικρή σκάλα (τα νορμάλ φώτα); Κάτι άκουσα για κάποια νέα τεχνολογία που έχει μειωθεί πολύ η καθυστέρηση μέχρι να ανάψουν αλλά το μειωθεί δεν μου ακούγεται ίδιο με το εκμηδενιστεί.
2. Δημιουργεί κάποιο θέμα με την μπαταρία (ειδικά αν μπουν Xenon και στις δύο σκάλες) ή δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα;
3. Το ballast μπαίνει κάτω από τη σέλα ή κάπου αλλού; Ρωτάω λόγω του περιορισμένου χώρου που ήδη έχει ο τίγρης εκεί.
4. Μου είπαν για ένα μαγαζι το xenon lights (έχει και site internet: www.xenonlights.gr). Έχει κανείς άποψη για το αν είναι καλός ο τύπος; Κανένας άλλος που να βάζει σε μοτοσυκλέτες και να κάνει καλή δουλειά;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Όποιος έχει γνώση please help!
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και πάντα αγρατζούνιστοι.