χαμήλωμα του Τίγρη ¶
Από: spyro στις 09/01/2009 1:55 μμ.
Από: takis1964 στις 09/01/2009 2:15 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 09/01/2009 4:37 μμ.
spyr"ευχαριστώ Τάκη εάν το αποφασίσω θα σου χτυπήσω πάλι την πόρτα για να δούμε την αγορά, αλλά ήθελα περισότερο οδηγικές εντυπώσεις "
Από: spyro στις 09/01/2009 6:51 μμ.
Cpt. Haddock"
Ρε Σπύρο γιατί θες να τη χαμηλώσεις; Μια χαρά φτάνεις κάτω."
Από: cool_alexis στις 09/01/2009 6:56 μμ.
Από: spyro στις 12/01/2009 12:50 μμ.
cool_alexis"Εγω Σπυρο εχω το ιδιο θεμα.. Εχω κανει αρκετα χιλιομετρα με τον Τιγρη αλλαξα και λαστιχακια και λιγο απατητο το αφηνω.. Δεν ξερω αλλα επανω στην στροφη το τιμονι το νιωθω πολυ ελαφρυ, σαν επανω στην στροφη να "παιζει" το τιμονι με το παραμικρο.. μαλλον μυριζει αμορτισερ..το μπροστινο το εχω στα 3/4 και δεξια και αριστερα και εχω 2μση "εγκοπες" να φαινονται στην προφορτιση..Γιου?"
Από: alki_viades στις 12/01/2009 1:52 μμ.
Από: rAnger στις 12/01/2009 2:05 μμ.
Από: JOSBI στις 12/01/2009 2:14 μμ.
rAnger"Εγω παιδιά σκεφτομαι να επισκευτώ κανενα μαγαζί τύπου k-shok (ετσι το λενε αν δεν κανω λαθος) για να μου πουνε τι ειναι καλυτερο να γινει με το μπροστινο.
Φανταζομαι οτι με μια αλλαγη ελατηριων και ρυθμισεις θα υπαρξει αρκετη βελτιωση.
Ισως να πρεπει να παίξουνε και με τα λάδια του, ίσως και με μικρό κατέβασμα του πηρουνιου - που δε νομιζω..
Έλεγα να περιμένω τις 20000χλμ που αν δεν κανω λαθος γινεται κ η συντηρηση του μπροστινου κ να το συνδυασω ετσι για να μη λυνεται 2 φορες, αλλα μαλλον θα το επισπευσω. Εκτος κι αν τωρα με τα νεα λαστιχα αισθανθω αρκετα καλυτερα κ δε με χαλασει η αναμονη..
Εχετε ακουσει τπτ σχετικο για βελτιωτικα ελατηρια μπροστα? Καμια προταση/κόστος?"
Από: alki_viades στις 12/01/2009 5:10 μμ.
rAnger"Εκτος κι αν τωρα με τα νεα λαστιχα αισθανθω αρκετα καλυτερα κ δε με χαλασει η αναμονη.."
Από: spyro στις 13/01/2009 12:05 μμ.
alki_viades"Aν παντως εχετε αφησει το μαμα τιμονι δυσκολα θα δειτε καλη αισθηση του μπροστινου. Ενα φατ μπαρ βοηθαει πολυ στην βελτιωση της αισθησης... "
Από: rAnger στις 13/01/2009 12:40 μμ.
alki_viades"Φανταζομαι πως αν ψαχνεσαι τοσο πολυ με αναρτησεις ψαχνεις για super sport λαστιχο, σωστα;"
Από: JOSBI στις 13/01/2009 12:54 μμ.
rAnger"alki_viades"Φανταζομαι πως αν ψαχνεσαι τοσο πολυ με αναρτησεις ψαχνεις για super sport λαστιχο, σωστα;"
Κοιταξε, δεν είμαι και ο πλέον απαιτητικός αναβάτης κ ούτε πρόκειτε ποτέ να ξύσω μαρσπιέ, αλλά όταν πηγαίνω κάπως ζωηρά θέλω λίγη παραπανω σιγουράδα. Μια καλύτερη αμεσότητα του μπροστινού.
Τώρα αισθάνομαι ότι όλες οι εντολές σε φρένο και τιμόνι πάνε με μια καθυστέρηση να το πω, ασάφεια να το πω.. δεν ξέρω και τους κατάλληλους όρους.
Δεν ψάχνομαι πολύ με το θέμα ανάρτηση όχι, είναι απλά σαφες ότι το μηχανάκι είναι χαλαρό και πρέπει να σφίξει. Αυτό το ένιωσα απ την πρώτη στιγμή που το πήρα για test ride.
Βεβαια θα χάσω κατι από ανεση, αλλά ας είναι. Έτσι κι αλλιώς τώρα παραέχουμε από αυτό οπότε ας θυσιάσουμε λίγο.
Από λάστιχο τώρα είμαι στην παραγγελία για τα Corsa 3. Θεωρείται SS λαστιχο αυτό?"