Χαρτογραφηση ECU tiger 1050..αποριες.. ¶
Από: georgevizegos στις 09/05/2013 3:15 μμ.
ειμαι καινουριος στο forum γραμμενος πριν κανα χρονο περιπου,κ λογο δουλειας δε προλαβαινω πολλες φορες να μπαινω.
Εχω ενα Tiger 1050 του 2012.ΜΟΛΙΣ πριν μια βδομαδα κ κατι εβαλα εξατμιση στο τιγρακι μ μια Remus powercone.τον σιγαστηρα ζητησα να μου τον βγαλουν κ αυτη τη στιγμη τον εχω σπιτι.Ομολογω οτι γενικα κανει αρκετο θορυβο η συγκεκριμενη κ με το σιγαστηρα δε βλεπω διαφορες ιδιαιτερες στον ηχο κ στη φασαρια.το θεμα ειναι αλλο....Εβαλα την εξατμηση κ πληρωσα 620ευρω συνολο για φιλτρο προγραμμα κ εξατμιση.οταν την εβαλα την εξατμηση περιμενα να ξεκινησει διαδικασιες για προγραμματα κ φιλτρα κ αντι για αυτα μ ειπε ο μαστορας οτι δε θα βαλουμε τιποτα για τωρα γιατι λεει θελει να στρωσει η εξατμηση κ να καει ο υαλοβαμβακας...λεει αμα δωσει τωρα μειγμα θα χαλασει η θα παρει φωτια η εξατμηση..θελει λεει να περασουν 400-500 χιλιομετρα κ μετα προγραμματα..ισχυει κατι τετοιο???επισης οταν αφηνω το γκαζι ανεξαρτητως ποσες στροφες εχω ακομα κ 2'-3000 ακουγονται ΠΟΛΛΑ σκασιματα απο πισω χωρις φλόγες...οπως κανανε παλια τα honda glx με sebring εξατμησεις!!να σημειωσω το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Μ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΑΜΟΒΡΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ TRIUMPH INTERMOTO στο πειραια.
το τελευταιο κ πιο σημαντικο ειναι οτι εκανα τα 500 χιλιομετρα¨στρωσιματος¨ στην εξατμηση απο την αλλη βδομαδα θα παω για προγραμμα χαρτογραφηση για την ακριβεια...τι προτεινετε να βαλω απο προγραμμα κ αν αξιζει στο φιλτροκουτι να βγαλω αυτη τη @@@@@ απο κατω..ευχαριστω πολυ παιδια κ οσο πιο συντομα εχω απαντησεις θα καταληξω κ καπου.