Eχει τυχει σε κανεναν...?

Eχει τυχει σε κανεναν...?  

Από: billis 1050 στις 08/06/2013 7:34 μμ.

Παιδια σημερα το πρωι πηγα να μιζαρω το τιγρακι παταω συμπλεκτη μιζια....Νεκρα η φαση...Τα οργανα δουλευαν καλα ολα οκ μονο που δεν γυρνουσε μιζα...Τελος παντων αφου το σκαλισα κανα 5 λεπτο ανακαλυψα το εξης...Οταν πατουσα τον συμπλεκτη μεχρι την μεση περιπου της διαδρομης του το μηχανακι μιζαρε και επαιρνε κανονικα...Αν τον πατουσα τερμα νεκρο...Παιρνει κανονικα απλα θελει να πατηθει η μανετα μεχρι περιπου την μεση της διαδρομης της και ΜΟΝΟ σε αυτο το σημειο δινει εντολη και μιζαρει το μηχανακι..Εχει ξανασυμβει?Τι κανω?

Re: Eχει τυχει σε κανεναν...?  

Από: efthvag στις 08/06/2013 7:59 μμ.

Καλησπέρα...αν το κατάλαβα καλά είχα κι εγώ παρόμοιο θέμα με το daytona. Έχει έναν αισθητήρα που εμένα είχε χαλαρώσει και πατώντας τη μανέτα τον "πέταγε" προς τα έξω, άρα δεν πιεζόταν εσωτερικά το μπουτόν και δεν έκλεινε το κύκλωμα, οπότε και νόμιζε ότι δεν πατάω το συμπλέκτη. Χρειαζόταν να κρατάω κόντρα τον αισθητήρα, έπαιρνε και μετά όλα ΟΚ. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε εσένα υποθέτω, λογικά 10 λεπτά στο μάστορη και είσαι ΟΚ!
Καλός ο Ιάπωνας?
Ποτέ μη λες ποτέ και ποτέ μη λες πάντα..

Από: memis στις 08/06/2013 8 μμ.

Λογικά στη μανέτα υπάρχει ένας διακόπτης που καταλαβαίνει το μηχανάκι ότι πατάς τη μανέτα ώστε να λειτουργήσει η μίζα... Δες μήπως θέλει λίγο λαδάκι, καθαρισμό ή και αλλαγή...

Από: johnygalan στις 08/06/2013 8:26 μμ.

Λογικά πρέπει να είναι αυτό που είπαν και τα παιδιά, ο αισθητήρας είναι ένα μικρό μάυρο δαχτυλίδι που
βρίσκεται μέσα στη μανέτα εκεί ακριβώς που βιδώνει η βίδα(περιμετρικά της). Βγάλε την μανέτα και καθαρισέ τον
είναι εύκολο.
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: billis 1050 στις 08/06/2013 8:31 μμ.

Σας ευχαριστω πολυ ρε παιδια σημερα το βραδυ θα κατσω να το μαστορεψω οποτε αυριο νέα...

Από: billis 1050 στις 08/06/2013 8:36 μμ.

efthvag"Καλησπέρα...αν το κατάλαβα καλά είχα κι εγώ παρόμοιο θέμα με το daytona. Έχει έναν αισθητήρα που εμένα είχε χαλαρώσει και πατώντας τη μανέτα τον "πέταγε" προς τα έξω, άρα δεν πιεζόταν εσωτερικά το μπουτόν και δεν έκλεινε το κύκλωμα, οπότε και νόμιζε ότι δεν πατάω το συμπλέκτη. Χρειαζόταν να κρατάω κόντρα τον αισθητήρα, έπαιρνε και μετά όλα ΟΚ. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε εσένα υποθέτω, λογικά 10 λεπτά στο μάστορη και είσαι ΟΚ!
Καλός ο Ιάπωνας? "

Καλος ο ιαπωνας και με σκανδαλιζει επισης που και που αλλα προσπαθω να μην ταλαιπωρω το μυαλο μου και πολυ...

Από: billis 1050 στις 09/06/2013 9:53 μμ.

Oλα ενταξει 5 λεπτα δουλεια ηταν...Εχει μια φυσα αναμεσα στην ντιζα του συμπλεκτη και το τιμονι την εβγαλα την καθαρισα και εριξα και σπρει επαφων και ολα οκ...