Service 10000χλμ και χρεωση αυτου ¶
Από: Aek1924 στις 08/04/2009 7:23 μμ.
Από: Aek1924 στις 08/04/2009 7:23 μμ.
Από: takis1964 στις 08/04/2009 7:42 μμ.
Από: Aek1924 στις 08/04/2009 7:56 μμ.
Από: Sprinter στις 08/04/2009 10:43 μμ.
Από: astiger955i στις 09/04/2009 μεσημέρι
Από: Aek1924 στις 11/04/2009 12:01 μμ.
Sprinter"Βρε Αεκ, πρώτον βάζε και καμμια τελεία και άλλαζε και καμμια παράγραφο μπας και καταφέρουμε να διαβάσουμε τι γράφεις.
Κατα δεύτερο ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?
α. Το ότι ο πρώτος σου είπε να σου αλλάξει και μπουζί? Ε και? Εσύ δεν ξέρεις τι γράφει στο βιβλίο η Τ? Αλλος αλλάζει μπουζί και στα 10 για σιγουριά όπως άλλοι αλλάζουν λάδια στα 5. Αν του πείς να μη στα αλλάξει δε θα στα αλλάξει (αν μοιάζουν εντάξει, γιατί έλεγχος πρέπει να γίνει). Το ίδιο και με το φίλτρο αέρα (που κανείς δε σου είπε). Ποιο είναι το τόσο μεγάλο πρόβλημα και ωρύεσαι?
β. Τι λάδια σου βαλε που να ξέρουμε εμείς? Εσύ δεν τον ρώτησες / είδες? Πολλά μηχανάκια έχουν κάπως σκληρό κιβώτιο (βλέπε και άλλο θεμα εδώ μέσα) εξαρτάται το αν είναι πραγματικά υπερβολικά σκληρό οπότε κάτι μπορεί να παίζει ή προέρχεσαι από Χόντα και σου φαίνεται."
Από: Aek1924 στις 11/04/2009 12:10 μμ.
astiger955i"ΦΙΛΕ ΑΕΚ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ 1050 ΑΛΛΑ 955i ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΑ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ (ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ) ΣΤΝ 2ο ΜΑΣΤΟΡΑ (ΚΑΣΤΕΛΟΚΑΜΠΟΣ). ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο, ΑΛΛΑ Ο 2ος ΕΙΝΑΙ "ΓΙΑΤΡΟΣ"... ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ... ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΥΤΟ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ" ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΒΛΕΠΩ Κ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΣΤΟ" Κ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ(Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ) Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ... ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ 2ο ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΣΕΡΒΙΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ... ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ TRIUMPF ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ + ΕΡΓΑΣΙΑ".
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "ΣΑΚΗ" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΑ
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ... "
Από: nxinos στις 13/04/2009 10:41 πμ.
Από: astiger955i στις 13/04/2009 2:38 μμ.
astiger955i"
Φίλε ΑΕΚ,
δεν είμαι "συντοπίτης", απλά έχω ξεμείνει στην Πάτρα και είναι οι τελευταίες μου ημέρες στην πόλη που έζησα 12 σχεδόν χρόνια...
Όσον αφορά το θέμα μας, ο τύπος είναι εξηγημένος και πάνω από όλα σωστός μάστορας... Δεν έχει πρόθεση να σε κοροϊδέψει, ούτε "μηχανικά" όσον αφορά το μηχανάκι σου, ούτε οικονομικά όσον αφορά την τσέπη σου ...
Για εμένα είναι πολύ καλός μάστορας, τουλάχιτσον όσον αφορά τα Τ αλλά όσες φορές έχω πάει έχω δεί μηχανάκια από όλες τις φίρμες... Αν δεν του σπας τα @@ δεν έχει πρόβλημα να είσαι εκει και μάλιστα το συζητάει μαζί σου, να σου δώσει να καταλάβεις τι κάνει στο μηχανάκι σου...
Και ότι λέει αυτό είναι... Δεν έχει μετά "ααα, έκανα και αυτό μωρέ αλλά που να σε παίρνω τηλέφωνο τώρα να σε ρώτάω..." κτλ. Εγώ κάποια στιγμή που είχα πάει για service, του είχα πει εκτός από τα προβλεπόμενα σύμφωνα με την Τ, να ρίξει γενικώς μια ματιά τι άλλο μπορεί να θέλει και μου λέει "μάγος δεν είμαι, δεν μπορώ να σου πω έτσι με μια ματιά. Αφού θέλεις θα το κοιτάξω γενικώς και να σου πω την γνώμη μου, αντί για μια ημέρα θα στο κρατήσω μέσα δύο και θα σου πώ και από εκεί και πέρα μου λες τι θέλεις να κάνω".
Πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος...
Καλά χιλιόμετρα να έχουμε και με προσοχή...
"
Από: mario στις 14/05/2009 6:45 μμ.
astiger955i"ΦΙΛΕ ΑΕΚ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ 1050 ΑΛΛΑ 955i ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΑ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ (ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ) ΣΤΝ 2ο ΜΑΣΤΟΡΑ (ΚΑΣΤΕΛΟΚΑΜΠΟΣ). ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο, ΑΛΛΑ Ο 2ος ΕΙΝΑΙ "ΓΙΑΤΡΟΣ"... ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ... ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΥΤΟ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ" ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΒΛΕΠΩ Κ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΣΤΟ" Κ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ(Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ) Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ... ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ 2ο ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΣΕΡΒΙΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ... ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ TRIUMPF ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ + ΕΡΓΑΣΙΑ".
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "ΣΑΚΗ" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΑ
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ... "
Από: Cpt. Haddock στις 07/09/2009 4:48 μμ.
Aek1924"β)Τα λαδια θεωρητικα ειναι παντα τα μοβιλ1 που προτεινει η Τ για αυτο πληρωνω 80 ευρω γιατι θελω να εχω στην πενα το μηχανακι,και οταν λεω σκληρυνε το σασμαν το ξερω οτι γενικα ειναι σκληρα αλλα απο την αλλαγη των 1000χλμ και των 5000χλμ εχει σκληρυνει περισοτερο που σημαινει οτι η μου εβαλε μαπα λαδια η δεν μου τα αλλαξε καθολου στα 5000χλμ αυτο λεω απλα."