Triumph Tiger Mod 11 SE 2500 klm Μετα... ¶
Από: redskin στις 30/01/2012 1:48 μμ.
Ειμαι νέος στο φορουμ και αρκετα νεος στην Triumph γενικα.
Το αγορασα το θυριακι μου λιγους μηνες πριν και η αληθεια ειναι πως για σημεια του ειμαι ο μεγαλυτερος και ενθερμος υποστηρικτης ενω για αλλα δυστηχως απογοητευμενος...
Τα εκπληκτικα του στοιχεια νομιζω τα εχετε αναφερει πολλακις και δεν χρειαζεται να αναφερθω λεπτομερως (Κινητηρας, Σχεσεις, Φρενα, Κρατημα στα γεματα του)
Εκει που θελω τα φωτα σας ομως ειναι στα αρνητικα που εχω εντωπισει (τα περισσοτερα ψηλα σημεια αλλα σπαστικα και ενιοτε επικινδυνα στην καθημερινοτητα)
1. Αυτη η νεκρα ρε παιδες συχνα παιζω λοταρια για να τη βρω... Δεν μπαινει με την καμμια!!! Σταματημενος αν ειμαι με πρωτη και προσπαθω να την ριξω συναντω συμπλεκτη υπερβολικα σκληρο που ουτε το τσαφ δεν μου επιτρεπει... Αλλες φορες (τις περισσοτερες δηλαδη μπαινει σαν τυφλη!). Εχοντας εμπειρια με Ιαπωνες μονο μεχρι στιγμης αυτο το ειχα συναντηση μια φορα μονο και οταν ουσιαστικα μετα απο στραπατσαρισμα επιπολεο ο μασπιες ειχε στραβωσει... Τοτε βεβαια το θεμα ηταν μονιμο, τωρα ουτε στραπατσαρισμα εχουμε ουτε ειναι μονιμο... Με βαση τον Μηχανικο σε καποια φαση θα μαλακωσει... 2500 χλμ και τπτ ομως ακομα...
2. Αναρτηση μπροστινη. Αψογη στα ψηλα χιλιομετρα, τρομερη στα πλαναρισματα, στα λιγα ομως κοπαναει σαν zundap με καροτσα και προκαλει αποσταθεροποιηση ελαφρα απο επιπολαιες λακουβες
3. Φωτα... Δεν μ'αρεσουν ρε παιδια... Πολυ μικρα πιστευω.
4. Εννοειται 14000 μηχανη και να μην εχει φωτα στασεως;;; και απο οτι ξερω να μην εχει βγει και τπτ για αυτο; ο συναγερμος της Τ δεν με ικανοποιει που το δινει αφου θα πρεπει να εχω σταματησει πρωτα...
Απο εκει και περα θελω τη γνωμη σας και προτασεις για καποια extras :
- Θερμαινομενα grip
- Εξατμιση / Φιλτρο
- Βαση Στηριξης Κινητου / GPS (universal)
- Eξωτερικη τροφοδοσια ρευματος
- Συναγερμου (εκτος της T)
- Μανετες
- Φωτα (xenon μαλλον)
Eυχαριστω