klyrouxas, λέμε και ένα "γεια", δεν είναι κακό!
Σχετικά με τις παρατηρήσεις του Tigris 3, έχω να πω τα εξής: Τα χιλιόμετρα δεν ξέρω γιατί πρέπει ντε και καλά να είναι πολλά. Το δικό μου έχει 18.200 σχεδόν και είναι έξι ετών. Είμαι ύποπτος; Είμαι ύποπτος για χρήση αυτοκινήτου, αλλά δεν σημαίνει ότι εχω κατεβάσει χιλιόμετρα. Πάντως o Tigris 3 έχει δίκιο όταν λέει για την υπόλοιπη εικόνα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τα χιλιόμετρα της μηχανής.
για την τιμή δεν ξέρω.
χαμηλωμένο προφανώς γιατί ο άνθρωπος είναι μάλλον κοντός! Και εδώ υπάρχουν παιδιά που τα έχουν χαμηλώσει. Το κομμένη ουρά δεν ξέρω τι είναι; Έχει άλλο φανάρι για να έχει ενσωματωμένα τα φλας και το στοπ και άλλη βάση πινακίδας. Και μένα δεν μου πολυαρέσουν αυτά, αλλά δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι ύποπτα!
Τα λάστιχα όμως θέλουν απαραιτήτως αλλαγή διότι ως γνωστόν τα μαμά γλυστράνε του θανατά στους ελληνικούς δρόμους. Η αντικτάστασή τους έχει να κάνει και με το πόσα θες να δώσεις και τι οδηγός είσαι. Μπορείς να βρεις και "απλά" pirelli ή να πας σε Metzeler, Dunlop ή ακριβότερα pirelli. Πολλοί βάζουμε (και γω μέσα) τα Dunlop Sportsmart Sportmax τα οποία κάνουν κανά 300 ευρώ.
Ενδεχομένως ρωτάς μήπως και είναι κανενός από εδώ μέσα ή αν το ξέρουμε το μηχανάκι. Εγώ δυστυχώς δεν το γνωρίζω. Όσο για το θέμα των πιστονιών το κυρίως πρόβλημα ήταν στα μοντέλα 08-09. Αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος για να σε κατευθύνει γιατί έχω το καλό το triple!
Να βρεις ένα καλό μηχανάκι.
Υ.Γ. Πώς και δεν ρωτάς για τιμές service ή ανταλλακτικών;