Ανεξηγητο προβλημα
¶
Από: trelofanis στις 13/04/2019 6:20 μμ.
Παιδια καλησπερα..θα περιγραψω το προβλημα που αντιμετωπιζω κ παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει γτ παω να τρελαθω..το λεω γιατι πολλα θεματα βλεπω να μενουν αναπαντητα...εχω παρει προσφατα ενα triumph tiger sport 1050 του 2014...το μηχανακι ειναι σε αριστη κατασταση κ με ολα τα προβλεπενα σερβις..εχει 19.000χλμ..πανω στη μηχανη εχω βαλει το pandora smart moto security απο θεμα συναγερμου...λοιπον εχουμε κ λεμε...αν το μηχανακι το αφηνα κανα 3μερο εκτος λειτουργιας εν συνεχεια επερνε πολυ δυσκολα μπροστα(μετα απο 10 μιζαρισματα-κ αυτο κατα τυχη)...σημειωση οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε βαλει καινουρια μπαταρια yuasa προ διμηνου...περνω τηλ τον πιερακο που εκανε το μηχανακι τα σερβις του το λεω κ μου λεει φερε να το τσεκαρουμε...το παω(ελειπε ο ιδιος),ηταν αυτος ο γερακος ο βαγγελης,με το ζορι μου μιλαγε...βαριοταν μετα απο πολυ πιεση απλα ειδε με ενα γαλβανομετρο λιγο τη μπαταρια κ ειπε εχεις θεμα με τη μπαταρια ή με τη μιζα κ να το δω κρυο...κ να το αφησεις κ τελοσπαντων με εδιωξε ευγενικα...μου την εδωσε απιστευτα η συμπεριφορα του κ παω το μηχανακι στην inermoto(στον Κωστα) που εμαθα οτι μετακομισε απο τον πειραια...το αφηνω κ επι την ευκαιρια κανω κ το σερβις των 20.000χλμ παρολο που ειχα 19.000....τεσπα παω να το παρω κ μου λεει ο κωστας σου αλλαξα μπαταρια γιατι αυτη που εοχες ηταν μικρη για το μηχανακι...εβαλε μια magneti mareli...λεω δε γαμιεται οκ....παιρνω τη μηχανη κ μετα απο καμια βδομαδα ενω ειμαι στην κινηση κ παρκατω συνταγμα,προς στιγμην τη σβηνω,παω να τη ξαναναψω να την παρκαρω καλυτερα κ η μηχανη νεκρη...παει να παρει μπρος κ αναβοσβηνουν τα οργανα λες κ η μπαταρια ειναι 10 ετων κ σβηνει...παιρνω τηλ τον Κωστα στην inermoto του τα λεω μου λεει αν εχεις μεταφορικη φερτην τωρα που στο κανει....ερχεται γερανος κ παει το μηχανακι στην inermoto...Σημειωση οτι πριν την ανεβασουμε στο γερανο,δοκιμασα να τη βαλω μπροστα κ πηρε κανονικα...τον ρωτησα να την παω πορεια αλλα μου λεει οχι φερτην καλυτερα με γερανο...παω το μηχανακι στο συνεργειο κ μενει 2 μερες...μου λεει ο Κωστας εχει καψει πηνιο κ θες αλλο πηνιο...ή καινουριο ή χειροποιητο στα 250 ευρω....βαζω χειροποιητο κ μου φευγουν 250 ευρωπουλα...εν τω μεταξει ο κωστας ξηλωνει!! κ τον pandora κ λεει οτι αυτος προκαλουσε το προβλημα γιατι ειδε συνδεθει στην παροχη ρευματος της πλεξουδας...μου λεει να βαλω εργοστασιακο συναγερμο..του λεω αποκλειεται-εδωσα 500 ευρω για τον καλυτερο συναγερμο της αγορας-ξεχασε το....μιλαει ο Κωστας με την pancarshop που μου εβαλε το συναγερμο κ τους λεει να παρουν ρευμα κατευθειαν απ την μπαταρια κ οχι απ την πλεξουδα...παει η μηχανη στην pancarshop,μενει 1 εβδομαδα,ξαναπληρωνω τοποθετηση μιας κ ειχε ξηλωθει ο συναγερμος κ συνδεεται συμφωνα με τις οδηγιες του μηχανικου....παω να την παρω...πριν την παρω τα παιδια ειχαν βαλει κ την μπαταρια της μηχανης στον φορτιστη καλου κακου μετα απο παραινεση μου....περνω τη μηχανη,κανω μια διαδρομη 10 km μεχρι το σπιτι...πριν παρκαρω λεω κατσε να δοκιμασω...η μηχανη εχει ζεσταθει για τα καλα,τη σβηνω κ παω στο καπακι να βαλω μπροστα....ΝΕΚΡΗ η μηχανη...ΠΑΛΙ τα ιδια...αναβοσβηνουν οι ενδειξεις στο καντραν σαν να μην εχει ρευμα κ σβηνει....περιμενω 2-3 λεπτα να κρυωσει...δοκιμαζω ξανα κ περνει παλι μπροστα....παιδια παω να τρελαθω...ακρη δεν βγαζω....εχω πληρωσει 80 ευρω(magneti mareli)+250 ευρω(αλλο πηνιο)+80 ευρω(ξανατοποθετηση συναγερμου) κ η μηχανη εχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ....δεν στοχοποιω κανεναν απλα θελω να βρεθει λυση....θερμοπαρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει,εχει αντιμετωπισει ιδιο προβλημα ή εχει να προτεινει την αιτια του προβληματος να απαντησει.....
Ευχαριστω