ΔΕΝ ΠΑΕΙ... ¶
Από: MARINOS στις 26/08/2008 10:05 πμ.
Από: Aek1924 στις 28/08/2008 9:49 πμ.
Από: Sprinter στις 29/08/2008 3:42 μμ.
Από: MARINOS στις 01/09/2008 8:04 πμ.
Aek1924"Παντως αυτο με την δευτερα πρεπει να παιζει σε ολα τα Tiger και το δικο μου και ενος φιλου εχει προβλημα στην δευτερα δεν μπαινει ευκολα και δεν εχουν βαρεσει μπιελα.ερωτηση οταν λες μαλακια του μηχανικου τι ενοεις?και ειναι εξουσιοδοτημενος αυτος ο μηχανικος η οχι?"
Από: MARINOS στις 01/09/2008 8:16 πμ.
Sprinter"Βάρεσε μπιέλα και κινείται το μηχανάκι Με του 2 κυλίνδρους
Τι δουλειά εχει η μπιέλα με τη δευτέρα
Κάτι δε μας λές καλά. Πάνε σε κάνα καλό μηχανικό να δεί το πρόβλημά σου και να σού πεί αν έχεις θέμα και αν είναι θέμα εγγύησης."
Από: mixalakis στις 02/09/2008 10:26 πμ.
MARINOS"Aek1924"Παντως αυτο με την δευτερα πρεπει να παιζει σε ολα τα Tiger και το δικο μου και ενος φιλου εχει προβλημα στην δευτερα δεν μπαινει ευκολα και δεν εχουν βαρεσει μπιελα.ερωτηση οταν λες μαλακια του μηχανικου τι ενοεις?και ειναι εξουσιοδοτημενος αυτος ο μηχανικος η οχι?"
ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΟΥΖΑ. Ο ΜΑΣΤΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΦΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΕΙ.ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ 230 ΠΛΕΟΝ."
Από: MARINOS στις 02/09/2008 10:44 πμ.
MARINOS"Aek1924"Παντως αυτο με την δευτερα πρεπει να παιζει σε ολα τα Tiger και το δικο μου και ενος φιλου εχει προβλημα στην δευτερα δεν μπαινει ευκολα και δεν εχουν βαρεσει μπιελα.ερωτηση οταν λες μαλακια του μηχανικου τι ενοεις?και ειναι εξουσιοδοτημενος αυτος ο μηχανικος η οχι?"
ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΟΥΖΑ. Ο ΜΑΣΤΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΦΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΕΙ.ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ 230 ΠΛΕΟΝ."