κολα χιτωνιων

κολα χιτωνιων  

Από: tazmania στις 02/03/2014 10:30 μμ.

Γεια σας! Εψαξα το Forum αλλα δεν βρηκα κατι.Γνωριζει καποιος ποια κολλα χρησιμοποιουν για να κολλησουν τα χιτωνια στον κυλινδρο-block ?

Re: κολα χιτωνιων  

Από: sprint900 στις 03/03/2014 9:05 πμ.

Υπάρχει τέτοια κόλλα φίλε μου , αλλά
τα χιτώνια η είναι πρεσαριστά στο μπλοκ οπότε είναι άλλου παπά ευαγγέλια αυτό η είναι υγρά αφαιρούμενα σε αλουμινένια μπλοκ , το 90% περίπου των περιπτώσεων που ξανά είναι άλλο πράγμα .
Στα υγρά χιτώνια βάζουμε ότι και μόνον ότι μας προτείνει ο κατασκευαστής .
Αυτή η εξειδικευμένη κόλλα χρησιμοποιείται μόνο όπου και εφόσον συνιστάται από τον κατασκευαστή .

http://axinar.com/ocart/el/bearing-unit ... ainer.html

Αλλά αφού διαβάσεις αυτό από κάτω να ξέρεις ότι σε υγρά χιτώνια , άντε να βάλουμε από την κάτω μεριά , για μένα κακώς και μόνον αν το μπλοκ έχει ψωριάσει από φθορά λίγη κοινή φλαντζόκολλα και μάλιστα μια εύκαμπτη σιλικονούχα φλαντζόκολλα , πάντα κάτω από το τελευταίο o-ring βέβαια .

http://www.pierburg-service.de/ximages/ ... gr_web.pdf

Τι ακριβώς θες να κάνεις εσύ με αυτή την κόλλα ;

Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.

Από: tazmania στις 03/03/2014 2:43 μμ.

Απο περιεργεια και μονο ρωταω.Εχω ακουσει οτι στους 1050 κινητηρες στριβουν τα χιτωνια και κατα συνεπεια περναει paraflu.Για να τα επισκευασουν τα βγαζουν και τα ξαναπερνανε χρησιμοποιοντας μια κολλα (δεν ειναι πρεσαριστα) της threebond.Αυτο που θελω να μαθω ειναι ποιον κωδικο τις threebond χρησιμοποιουν.

Από: VINIS στις 11/03/2014 3:56 μμ.

kαλησπερα φιλε μου επειδη εχω αλλαξει πριν λιγο καιρο εμβολα χιτωνια κτλ θα σου πω το εξης 1 τα χιτωνια δεν στριβουνε οπως ακουσες μπαινουν σχεδον απολυτα στον κορμο της μηχανης και απο πανω τα σφιγγει η κεφαλη με κιλλα και μετα με μοιρες αμα στριψει εστω και λιγο εχεις θεμα με τον κορμο εχει κανει καθηζηση η λεγομενη τα δικα μου αλλαχτηκανε σε tiger 1050 και μπηκαν τα αναβαθμησμενα πιστονια χιτωνια. επειδη εγινε μεγαλο θεμα με το γεγονος αυτο τα πραγματα τα πηρα απο τα κεντρικα της triumph που ειναι στη λυκοβρυση κατα συνενοηση με τον αρχιμηχανικο ελλαδας της triumph μου ειπε οτι η εταιρια βαζει την εξης κολλα hylomar universal blue και πωλειτε μονο στην αγγλια οπου και την παραγγειλα αμα θες καποια αλλη διευκρηνηση ευχαριστως να σου πω! τα χιτωνια αλλαχτηκανε πριν 8 μηνες και τοτε ισχυε αυτο που σου γραφω