Περι χρωματων ο λογος... ¶
Από: TheFace στις 13/03/2013 6:59 μμ.
Σκεφτομαι να κανω μια αποπειρα για undertail στον τιγρη μου αλλα θελω να αποφυγω παση θυσια να ξαναβαψω το εργοστασιακο χρωμα της δικιας του ουρας. Επισης δε θελω για κανενα λογο να κανω πολυεστερικες παρεμβασεις μη αναστρεψιμες αν το τελικο αποτελεσμα δεν με ικανοποιησει. Λεω λοιπον να πειραματιστω σε μια αλλη, μεταχειρισμενη και χαμηλου κοστους και θα ηθελα τα σχολια σας στα παρακατω:
Απο οσο γνωριζω ο τιγρης δεν εχει το ιδιο λευκο σε ολες τις χρονολογιες-μοντελα. Ο δικος μου του '11 ειναι λευκο περλα ενω για παραδειγμα του '07 ειναι λευκο απλο...
Επισης εχει λενε σημασια ο φοντος που γινεται η βαφη... δηλαδη αν βαψεις για παραδειγμα με το ιδιο παντα χρωμα δυο πλαστικα διαφορετικου αρχικου χρωματος το καθενα, τοτε θα υπαρχει διαφορα εστω και ελαχιστη στο τελικο αποτελεσμα. Αν ισχυει κατι τετοιο τοτε θα πρεπει το πλαστικο της ουρας που θα ψαξω να βρω να ειναι ασπρο αν θελω το καλυτερο αποτελεσμα...
Και τελος, οποιος ξερει και μπορει να μου συστησει καλο και δοκιμασμενο φαναρτζη για να μου κανει το βαψιμο, ειναι ευπροσδεκτος και τον ευχαριστω εκ των προτερων!