ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΒΑΣΗΣ TRIUMPH TOP CASE

ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΒΑΣΗΣ TRIUMPH TOP CASE  

Από: patapios στις 28/05/2010 5:02 μμ.

Ερωτησης.... ξερουμε αν η μαμα βαλιτσα top case πρεπει να εχει ενα μικρο τζογο αριστερα δεξια η η σωστη της τοποθετηση ειναι να ειναι κουτσουρο χωρις καθολου τζογο?

Γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι απο κατασκευης υπαρχει κανα εκατοστο τζογος για λογους ευσταθειας κ αεροδυναμικης.... ισχυει κατι τετοιο?

Re: ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΒΑΣΗΣ TRIUMPH TOP CASE  

Από: Sprinter στις 28/05/2010 5:03 μμ.

Ναι
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: patapios στις 28/05/2010 5:09 μμ.

Ωραια περιμενα αυτην την απαντηση για να συνεχισω.....

.... εγω τοποθετησα μονος την βαση συμφωνα με τις "οδηγιες" του manual κ ειχε αυτον τον τζογο... οταν πηγα ομως στον μαστορα μου εβαλε εξτρα ροδελες κ μου την στερεωσε να μην κουνιεται γιατι μου λεει ετσι πρεπει....!!!!

Γιαυτο τωρα ψαχνομαι .... ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

Από: Γιωργος στις 28/05/2010 5:15 μμ.

να την τοποθετησεις όπως λέει ο κατασκευαστής.

Από: patapios στις 28/05/2010 5:19 μμ.

admin"να την τοποθετησεις όπως λέει ο κατασκευαστής."

Θα ακουσω την συμβουλη σου ... αλλα δεν ειναι κριμα ρε γαμωτο ενας εξουσιοδοτημενος να μου την σφιξει ενω απο κατασκευης δεν θελει σφιξιμο?

Δεν εχω κατι με τον κοσμο αλλα κατι τετοια μου χαλανε την διαθεση

Από: Γιωργος στις 28/05/2010 5:28 μμ.

Εγώ ξέρω πως ο καλυτερος μάστορας από όλους μας είναι ο κατασκευαστής.
Εξάλλου σκέψου πως το εύκολο είναι να την κάνεις να είναι σταθερή και όχι να κάνεις οβάλ τις τρύπες να φτιάξεις αποστάτες, να βάλεις ροδέλες τεφλόν . Μπορούσε απλά να την είχε σταθερή...
Και στ st και οι πλαινές και όχι μόνο η κεντρική κινούντε πάνω σε ζυγαριά που είναι απόλυτα σωστό, για το θέμα ευστάθειας .

Από: Sprinter στις 28/05/2010 6:36 μμ.

Με τον να 'χει αυτόν τον τζόγο, μειώνεται ή αποφεύγεται το 'ψσρεμα' που συμβαίνει με πολλές βσλίτσες στα πολλά χιλιόμετρα κυρίως αν δεν υπάρχει συνεπιβάτης.

Να χέσω τους μαστόρους....
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: mixalakis στις 30/05/2010 8:24 μμ.

patapios"Ωραια περιμενα αυτην την απαντηση για να συνεχισω.....

.... εγω τοποθετησα μονος την βαση συμφωνα με τις "οδηγιες" του manual κ ειχε αυτον τον τζογο... οταν πηγα ομως στον μαστορα μου εβαλε εξτρα ροδελες κ μου την στερεωσε να μην κουνιεται γιατι μου λεει ετσι πρεπει....!!!!

Γιαυτο τωρα ψαχνομαι .... ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????"

Και εμένα μου την είχε βάλει σταθερή για "καλύτερα". Να μαντέψω ποιος ήταν ο μάστορας;

Από: patapios στις 30/05/2010 9:25 μμ.

Μην πεις ... ας μην γινει το θεματακι μου εναρξη κακων σχολιων... δικαιων η αδικων!!!!

Τεσπα εγω την εφτιαξα οπως επρεπε ,με τζογο, ξενερωνω βεβαια με την ολη φαση κ θα κανω κ τις αναλογες επιλογες μου στο μελλον.

Ειναι αυτο που σου ελεγα Μιχαλη στην αρχη που ειχα παρει τον τιγρη.... οτι οταν αποκτας δικια σου αποψη μπορεις να "κρινεις" ενα μαστορα!!

Από: Sprinter στις 30/05/2010 9:44 μμ.

Φαντάζομαι ο ίδιος που βάζει και 'ram air' στον Τίγρη..

Από: patapios στις 30/05/2010 9:58 μμ.

Δεν το γνωριζω αυτο