Τρύπα στο ψυγείο! ¶
Από: Dexter στις 07/03/2010 10:17 μμ.
Έχω ενα tiger και πριν δυο βδομαδες παρατήρησα δεξια κατω στο μοτέρ και στην καρίνα πιτσιλιές από το αντιψυκτικο. Αυτές στην πορεία γίναν πιο πολλες, αλλά και η στάθμη του αντιψυκτικού είχε πέσει κάτω απο to minimum, οπότε το πήγα στο συνεργείο για να το δει ο μάστορας. Αυτός το είδε, υπέθεσε ότι από κάποιο κολαρο θα είναι η διαρροή, οπότε μου το έσφιξε, μου συμπλήρωσε και αντιψυκτικο και πηρα την μηχανη κι έφυγα.
Την άλλη μερα πάλι πιτσιλιές στο ίδιο σημείο, οπότε ξανα πίσω στο συνεργείο. Μετά από προσεκτικότερη παρατήρηση, ο μάστορας είδε ότι η ντίζα του συμπλέκτη ήταν ελεύθερη( το δεματικό που την συγκρατούσε με τα άλλα καλώδια δεν υπήρχε ή είχε κοπεί ), η ντίζα τριβόταν πάνω στο ψυγείο και σαν αποτέλεσμα είχε αυτό να τρυπήσει!!! Η μηχανή έμεινε μέσα, το συνεργείο έστειλε φωτό της ζημιάς στην αντ/πεία και στην μαμά εταιρεία στην Αγγλία, και η ζημιά περάστηκε στην εγγύηση. Μετά από μια βδομάδα περίπου που έμεινα χωρίς μεταφορικό, τα αντ/ικα ήρθαν από Αγγλία και το ψυγείο και η ντίζα αλλάχτηκαν με καινούρια.
Η μηχανή είναι καινούρια, την έχω μόλις 4 μήνες και το ξενέρωμα που έφαγα ήταν μεγάλο και για την ζημιά που μου έτυχε, αλλά και για την αναμονή που είδα ότι υπάρχει στα αντ/ικά. Πάλι καλά που δεν υπήρξε θέμα με την εγγύηση και προχώρησε αμέσως.
Τεσπά, αυτά από μενα, τσεκάρετε και σεις μην έχετε κανα αντίστοιχο θέμα και ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία ατυχία που μου προέκυψε...