Μια βοήθεια παρακαλώ ¶
Από: Axinos στις 30/07/2017 4:45 πμ.
Εδώ και καμιά 15 μέρες η μηχανή μου (triumph tiger 800 xrx 2017 1800 km) έκανε ένα θόρυβο στην πίσω μεριά σαν κάτι να χτυπούσε ένα μεταλλικό συνεχόμενο θόρυβο κάθε φορά που άφηνα το γκάζι επίσης όταν είχα πρώτη και ξεμπλέκα και έμπλεκα την ταχύτητα ακουγόταν σαν να φρέναρε κάτι πήγα λοιπόν στην ιντερμοτο να το δουν και μου χαλάρωσα την αλυσίδα ο μεταλλικός θόρυβος λοιπόν έγινε πιο έντονος και η φασαρία στην πρώτη δεν σταμάτησαν κοινώς μαλακιες; μου έκαναν. Σήμερα λοιπόν ξαναπήγα και μου είπε ότι έφταιγε η χαλαρή αλυσίδα και σε αυτό οφείλεται το κροταλισμα που ακούω έφυγα και δεν διορθώθηκε πήγα ξανά και η απάντηση του ήταν ότι είναι κάτι το φυσιολογικό να συμβαίνει και ότι φταίει η μακριά αλυσίδα που έχει παρόλα αυτά ο ήχος είναι πραγματικά αντιαισθητικος και πριν το πρώτο σέρβις στα 800 δεν άκουγα τίποτα επίσης όταν πήγα και χαλάρωσαν την αλυσίδα ο καλαμοβρακας έβαλε χέρι στον μηχανικό ότι και καλά είχε σφίξει την αλυσίδα πολύ. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτός ο έντονος θόρυβος είναι φυσιολογικός και σίγουρα ότι είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και ότι οφείλεται στην μεγάλη αλυσίδα. Θαρρώ πως ίσως επειδή ήταν πολύ σφιγμένη δημιουργησε κάποιο πρόβλημα.
Οι ερωτήσεις είναι οι παρακάτω
1 τι μπορεί να φτάει
2 θα πάω την Δευτέρα στον Κοντή αν μου πει ότι μου έχουν κάνει κάποια ζημια ποιες κινήσεις πρέπει να κάνω απέναντι στον καλαμοβρακα
3 αν είναι κάποιο κατασκευαστικο λάθος μπορεί να με καλύψει κάποιος άλλος όσον αφορά την εγγύηση πέρα του καλαμοβρακα η πρέπει όπως και να έχει να πάω σε αυτόν που την αγόρασα.
Ευχαριστώ και σόρυ για το μεγάλο κείμενο