ηταν ολλα καλα!του εβαλα το ψηλο φτερο απο το XC , ολλο το κιτ (σιτα ψηγειου σχαρα , καλημα αλυσηδας) απο το moto drift (made in greece)ολλα ειναι πολυ καλη ποιοτητα και πολυ καλα τα παιδια!τιμονι απο aprilia tuono 1000 (μεγαλη διαφορα στην οδυγηση)παραγγηλα και τα καβαλετα του xc απο το pierakos moto (ο στεφανος ειναι γαμω τα παιδια)και εφτασα στο σημειο για λασποτηρα στον πυσω τροχο.... εχω το σχειδιο και την παντεντα αλλα θα την postaro οτα το φτιαξω!ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ μεχρι που μια ωραια πρωια.... δεν γυρηζε η μιζα ,και εκανε συνεχεια resed...(αν το γραφω καλα) το φορτονω. το παω στον τοπηκο αντιπροσωπο, μου λειει η μιζα παρεδωσε πνευμα... απ οτι εμαθα το εχουν βγαλει το προβλημα αυτο τα tiger ! τες πα .. η εγγυηση ειχε λυξει κανα 1,5 μηνα! η μιζα ηρθε (μαυρη ) μετα απο καμια 10αρια μερες!δεν πλυρωσα μια .... ευχαρηστω θερμα ολλους!!!!!!!!!τωρα την εχω μεσα στο σπιτι γιαλησμενη και σκεπασμενη!
το θεμα μου ειναι . και θελω την βοηθεια σας! θελω να βγαλω τα ζαντολαστηχα που εχει . και να βαλω 17ριδες τροχους 3,5''-5,5'' απο εναν φηλο τον νικο απο το αργος . μου λεει οτι πρεπει να μετρησω τοις αποστασεις απο τοιε δυσκοπλακες (για μπροστα) και να βρω ανα μιχανακι που να εχουθν οι δυσκοπλακες την ιδια αποσταση...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΕΙΟ? Εχουμε καμια φοτο απο tiger με 17ριδες? με ακτινες εχω δει φοτο ,με χυτες ζαντες? εχουμε υποψην κατι? σας ευχαρηστω!