Πιθανη διαρροή λαδιού σε Tiger 800 ¶
Από: memis στις 16/04/2012 4:17 μμ.
Λοιπόν η ανησυχία μου ξεκινάει ως εξής:
Στα 1000Km πήγα το Τίγρη μου για το 1ο Service (Αλλαγή λάδια - φίλτρο λαδιού). Επιστρέφω από Αθήνα στην Πόλη μου (περίπου 130Km απο Αθήνα), ακολουθούν μέρες με βροχές και κρύα, με αποτέλεσμα το μηχανάκι αφενός να μην το κουνάω και πολύ, αφετέρου να είναι αρκετά βρόμικο...!!! Τις προάλες που είχε λίγο λιακάδα και είπα να ασχοληθώ λίγο μαζί του, διαπίστωσα ΚΑΤΙ ΣΑΝ διαρροή λαδιού σε φλάτζα ακριβώς στο Β σημείο στη φωτογραφία που επισυνάπτω παρακάτω.
Η ερώτηση έχει ως εξής: Απο την άλλη μεριά του κινητήρα είχε επίσης λάδια κάτω στην ποδιά, αλλά το καταλαβαίνω γιατι ακριβώς από πάνω είναι το φίλτρο λαδιού, οπότε κατά την αλλαγή σίγουρα θα πέσανε λίγα λάδια.... Από την πλευρα που φαίνεται στην φωτογραφιά, και συγκεκριμένα εκεί που έχω σημείωσει με κόκκινο περίγραμμα Α, τι υπάρχει εκεί μέσα???
Υπάρχει περίπτωση να το άνοιξε εκεί και γι'αυτό να φαίνεται λαδομένη η περιοχή ???
Οπότε ας μου απαντήσει κάποιος φίλος τι είναι εκεί μέσα στο Κόκκινο περίγραμμα, ώστε να συμπεράνω αν αυτό το πράγμα ανοίχτηκε ή αν είναι τελείως άσχετο με το 1ο service.
Εγω με σειρά μου του έκανα ένα καλό πλήσιμο, αλλά δεν έχω καταφέρει να τα παω κάνένα μακρινό ταξίδι για να δώ την συμπεριφορά του...
Οποιαδήποτε γνώμη από πλευρά σας δεκτή...