Προβλήματα TIGER 800 ABS μετά από 15000 km (1.5 χρόνο) ¶
Από: psakkas17 στις 19/12/2014 6:35 μμ.
1. Η γνωστή βλάβη με το λεβιέ ταχυτήτων (αξονάκι και ελατήριο), Για τη βλάβη αυτή υπάρχει επίσημη ανάκληση απο Triumph. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αντικατάσταση έπρεπε να γίνει στο service ή οχι.
2, 15,000 χλμ ο διακόπτης του πlάγιου stand παρέδωσε πνεύμα. Δεν σβήνει η μηχανή οταν οο stand είναι κάτω και κουμπώσει ταχύτητα. Αναμονή ανταλλακτικού.
3. Η ένδειξη του δείκτη βενζίνης δεν λειτουργεί. Οι μπάρες δεν υπάρχουν, Ανάβει το λαμπάκι της ρεζέρβας κανονικά, γίνεται επαναπλήρωση του ρεζερβουάρ αλλά μπάρες δεν εμφανίζονται όχι μεσα σε 5 λεπτά αλλά ούτε σε πέντε τέρμινα.
4. Η μίζα δυστροπεί όταν η μηχανή είναι πολύ ζεστή (μακρόχρονη κίνηση στην πόλη) . Μόλις η μηχανή κρυώσει΄λειτουργεί κανονικά.
Μετά απο 'ολα αυτά 'οπως καταλαβαίνετε υπάρχει παντελής απογοήτευση. Η μόνη σκέψη μου είναι μάζεμα και σκότωμα,
Παρ όλο που ολά αυτά καλύπτονται απο εγγύηση και δεν εχω επιβαρυνθεί οικονομικά.
Είναι τραγικό εδώ και 20 ημέρες να έχω γίνει μόνιμος θαμώνας του συνεργείου στην Καλλιρόης. Στο κάτω κάτω αγόρασα μηχανή και όχι παζλ για να το φτιάχνω κομμάτι κομμάτι,
Σας εύχομαι ολόψυχα μακριά από εσάς!!!