Polymhxanos"Με ένα καλής ποιότητας alen λύνουν μια χαρά. Εγώ τόσα χρόνια, θέρμανση δεν έχω χρειαστεί ποτέ.
Τι θα πει, κοντράρει γιατί είναι εφαρμοστός; Αν φύγουν οι βίδες, ο δίσκος θα μένει ακίνητος στην θέση του κανονικότατα, και η ρόδα θα γράφει χιλιόμετρα του καλού καιρού.
Τέσπα, όλα κόβονται, καλή σφυρήλατη αλυσίδα όμως μόνο με τροχό, και πάλι με φασαρία πολύ και ώρα, μάλλον δεν έχεις προσπαθήσει να κόψεις τέτοια, απλά εργαλεία, ούτε καν γραντζουνάνε το μέταλο.
Τα κέντρα κόβονται σαν βούτυρο με ψαλίδι-κόφτη
αρκεί να έχει το κατάλληλο άνοιγμα για το κάθε μπράτσο τους.
Γενικά το νόημα είναι, οι κλειδαριές των δισκόφρενων, είναι για κανά πολύ ερασιτέχνη και για μια στιγμούλα που θα μπούμε στο φούρνο να πάρουμε τυρόπιτα..."
Φίλε μου σε όλα τα συνεργία όταν λύνουν δισκόφρενα ζεσταίνουν της βίδες γιατί έτσι πρέπει , το πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα των alen αλλά το ότι χαλούν οι βίδες που δεν έχουν την σκληρότητα των alen .
Όταν λύσεις της βίδες με τον δίσκο ανάμεσα στα τακάκια στην δαγκάνα και την ρόδα στην μοτοσυκλέτα ο δίσκος στο 95% δεν μπορεί να βγει από την πατούρα που τον κεντράρει στον αφαλό και η ρόδα δεν θα μπορέσει να γυρίσει , οσο χρειάζεται τουλάχιστον για να περπατήσει η μοτοσυκλέτα .
Τώρα σε αντίθεση με εσένα εγώ δεν ποστάρω δημόσια το πώς κόβονται πανεύκολα με τουλάχιστον άλλους τρις τρόπους εκτός από τροχό οι αλυσίδες γιατί δεν εισαι της δουλειάς σαν έμενα και αυτό φαίνεται πανεύκολα από αυτά που γραφείς , σπουδαγμένος δηλαδή στα μέταλλα και την κατεργασία τους .
Και δεν θέλω να διδάξω πιθανούς κλέφτες που μπορεί να δουν το πόστο , όπως εσύ αν έστεκε αυτό που ποστάρεις , καθότι όπου υπάρχει abus δισκοφρένου σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα βρίσκουν την λυμένη ρόδα στο 90% η τους την έχουν πάρει σηκωτή .
Και μην λες σε ένα εφαρμοστή μηχανολόγο που έχει από το1972 εμπειρία σε τεχνικά έργα πως θα κόψει μια καδένα η αν έχει πιάσει κόφτη , οξυγόνο , τροχό , πλάσμα , αργκέ και όλα τα σχετικά εργαλεία κοπής .
Εκτός αν έχεις και εσύ σαν έμενα τόρνο στο σπίτι σου να κάνεις το κέφι σου .
Τα κέντρα αν εννοείς τα θρος των floating δίσκων φίλε μου και πιστεύεις ότι μπορείς να τα κόψεις με τα ψαλίδια που ποστάρισες κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος δεν κόβονται με τίποτα με τέτοια εργαλεία , για την ακρίβεια επάνω στην μοτοσυκλέτα είναι παρά πολύ δύσκολο να κοπούν χώρια ότι δεν είναι αλουμίνιο αλλά σίδηρος με επιφανειακή προστασία να μην σκουριάζει .
Και τα abus που ποστάρισα δεν κόβονται με κόφτη γιατί ακριβώς δεν χωρεί να μπει ο κόφτης εκεί που είναι και να τα κόψει .
Δεν είναι δυνατον και στο σινεμά που θα πάμε να ψάχνουμε δέντρο και να κουβαλάμε καδένα η συρματόσκοινο για να δέσουμε την μοτοσυκλέτα , δυστυχώς και το λουκέτο δίσκου και το πολύ ποιο εύκολο στην παραβίαση πέταλο έχουν το μειονέκτημα ότι με το λύσιμο του τροχού εξουδετερώνονται , αν και το πέταλο σπάει πάρα πολύ ποιο γρήγορα από την ώρα που θες για λύσιμο τροχού , αλλά είπαμε δεν το λέμε δημόσια το πώς .
Άμα με το καλό συναντηθούμε σε κανένα καφέ και τα πουμε από κοντά , θα καταλάβεις .
Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.