Tiger 955i -->Προβλημα με ρευμα ¶
Από: zuper_s στις 30/05/2009 11:37 πμ.
Ας ξεκινησω απο την αρχη.Το Γεναρη την πηρα,υστερα απο μια εβδομαδα εμεινα απο μπαταρια κ την αλλαξα.Υστερα απο καμποσο χρονικο διαστημα κ ενω την ειχα ακουνητη 1+ εβδομαδα,παω να την εκκινησω κ...τιποτα.Αδυναμια της μιζας,ελαχιστο ρευμα..Μετραω την μπαταρια,12αρα..Καλωδια εν δραση κ φυγαμε για βολτα στο Γαλαξιδι.Ολα καλα μετα απο ταξιδι,τα παντα ολα.Υστερα απο καιρο,ερχομαι στην Αθηνα,κ πηγαινοντας για τον Σακη,μεσ στην κινηση μου σβηνει η μηχανη.Παω να την βαλω μπροστα,τιποτα.Στο συνεργειο φυσικα δεν εκανε τα κολπα της,δουλευε καλα,επερνε μπροστα κ ο Μαστορας δεν βρηκε τιποτες.Ολα καλα,τζιτζι το μηχανακι,υστερα απο 72 ωρες στα χερια του Μαστορα.Οταν την πηρα μια χαρα,για ενα μηνα ημουν φοβερος κ τρομερος.. Αλλα τωρα τελευταια και παλι μου κανει μαμακιες(τις περισσοτερες βεβαιως βεβαιως) μου μενει μεσ στην κινηση,μεσ στην πολη.εκει οπου η θερμοκρασια ανεβαινει.Αλλα πολλες φορες μενει κ απο ταξιδι.
Παρατηρησεις:οταν ανεβαινει η θερμοκρασια(καλα μην φανταστειτε οτι ανεβαινει στα 120..)γυρω στα 100,πισω απο το χωρο του κινητηρα δεν βαζεις χερι ,η φυσα του ανορθωτη ζεματαει,καθως επισης κ ο ανορθωτης ειναι αρκετα ζεστος.Εχθες τελευταιο κρουσμα,η μπαταρια μου εδειξε 11,8.
Εκτος απο κανενα ,τι αλλο να κανω;Συνεργειο ΣΟΒΑΡΟ εδω στην Πατρα δεν ξερω κ να ανεβω στο Σακη ξανα δυσκολο,ετσι οπως ειναι.
(Θενξ που διαβασατε οοοολο αυτο.. )