Thimios"
α) Pirelli Diablo Supercorsa 280,00 γιούρα, γνωστό και πολύ καλό λάστιχο
β) Metzeler Race-Track Interact K3 250,00
γ) Metzeler Rennsport Interact K3 190,00 Αυτό το ελαστικό δεν το γνωρίζω αλλά μου είπαν ότι είναι καλό."
Από τον Μπούκη θα τα πάρεις? Έχει καλές τιμές.
Α) Η πρώτη επιλογή δεν είναι και τόσο γνωστή γιατί σε αυτή την τιμή θα μιλάς για την bsb γόμα. Οι αγωνιάρικες (κλασσικές) γόμες έχουν σχεδόν 400 ευρώ...Τα bsb τα φοράει ο nfot και αυτός μπορεί να σου πει περισσότερα.
Β) Race-Track Interact K3 δεν υπάρχουν. Μάλλον στα Racetec Interact K3 αναφέρεσαι. Ωραίο λάστιχο εύκολα θα το ξαναέβαζα. Το έχω δουλέψει Σέρρες και με βόλεψε πολύ.
Γ) Είναι πολύ οικονομικά. Σκέψου ότι κάποτε τρέχανε στο πανελλήνιο με τη σειρά Rennsport.
Τα φοράει ο oustabas και γυρίζει εύκολα με το τριπλ κάτω από 1:10'' στα Μέγαρα.
Οι δύο πρώτες επιλογές δεν ξέρω αν θα ταιριάξουν στον ψηλό Τίγρη. Συνήθως τα φοράνε σουπερσπορτ μηχανάκια. Ας μιλήσουν όσοι τα έχουν φορέσει στον Τίγρη τους. Γνώμη μου να πάρεις τα φρέσκα Pirelli Diablo rosso-corsa. Βγαίνουν κάπου στα 300 ευρώ και είναι ένα κλικ πιο σπορ από τα κλασσικά Pirelli Diablo rosso. Δεν τα έχω φορέσει αλλά συνέχεια διαβάζω πολύ καλές κριτικές. Αν δε θες να δώσεις κάτι παραπάνω πάρε τα Rennsport που είναι πολύ πιο φθηνά.
Το κακό είναι ότι μετά το τριήμερο στο πλάι θα έχεις φάει πολύ λάστιχο. Μόνο για χαλαρές βόλτες θα είναι μετά το λάστιχο. Δε νομίζω να σε βγάλουν για άλλο track day ούτε για Μέγαρα.
Αναλόγως το λάστιχο που θα βάλεις αλλά και το ρυθμό-τρόπο οδήγησης που θα έχεις η φθορά του ελαστικού μπορεί να είναι και οριακή για ένα ζευγάρι στο τριήμερο. Αν πχ έβαζες τα σουπερκόρσα δε νομίζω να σε έβγαζαν για το τριήμερο.