Spyros Drakopoulos"ναι τα 5100 ημισυνθετικα αφου αυτα ειναι τα αντοιστιχα με τα mobil που μου εβαλαν και οχι τα full συνθετικα και σιγουρα οχι τα αγωνιαρικα οποτε αστοχη η πρωτη σου ερωτηση. "
Όποτε έχει τύχη να μιλήσουμε για mobil στο φόρουμ μιλάμε για τα συνθετικά. Που να ξέρουμε ότι το τάδε συνεργείο βάζει ημισυνθετικά.
Spyros Drakopoulos"οσο για την ποσοτητα ναι βαλανε κατι παραπανω απο 3lt ναι χρεωσανε στην τιμη το 4ο λιτρο αλλα στο χαρτι αναφερουν μονο τα 3lt οποτε και το εχεις πληρωμενο και δεν μπορεις να το παρεις "
Εδώ κάτι βρωμάει. Πως γίνεται μηχανογραφικά να σε χρεώσουνε για 4 τεμάχια όταν αναγράφονται 3?
Σαν πελάτης εφόσον πληρώνεις για 4 εχεις την απαίτηση να πάρεις σωστή απόδειξη και το υπόλοιπο μπουκάλι που περίσεψε. Δεν είναι επαγγελματικό από μέρους τους να μη κάνουν κατι τέτοιο.
Spyros Drakopoulos"οσο για το φιλτρο δεν σε ειδα να γραφεις κατι μιας και θες να κανεις το δικηγορο του ταδε συνεργειου που η τιμη του κανονικα κυμαινετε απο 8-10ευρω και το βαλανε 13.50."
Δε θυμάμαι πόσο το χρεώνουν. Ούτως ή άλλως το ποσο είναι πολύ μικρό. Δε θα σωθούμε με 3-4 ευρώ
Spyros Drakopoulos"ναι το συγκεκριμενο συνεργειο ειναι σφαχτης(α ναι και εχω αναφερει ποιο ειναι επειδη ξαναρωτας βλεπω και ναι ειναι εξουσιοδοτημενο)."
Αν ξαναδιαβάσεις πιο προσεκτικά δε σε ρωτάω πουθενά σε πιο πήγες ή αν είναι εξουσιοδοτημένο.
Πέρα από αυτά, έχει τύχει να πάω στο συγκεκριμένο συνεργείο και δεν έμεινα ευχαριστημένος για τους δικούς μου λόγους και δεν πρόκειται να ξαναπάω ουτε για λάδια.
Spyros Drakopoulos"οσο για το πρωτο σερβις που εχω και αποψη και να παω να κανω κανα μεγαλο σερβις ε συγνωμη αλλα δεν ειναι και η πρωτη μου μηχανη ρε φιλε"
Είναι η πρώτη σου όμως μηχανή Triumph να υποθέσω μετά από όλα αυτά που λες. Αυτά που λέω αφορούν τα εξουσιοδοτημένα Triumph συνεργεία και όχι ανεξάρτητα ή αλλων εταιρειών συνεργεία.
Spyros Drakopoulos"και συγνωμη και αν κραζω η φαινετε σαν να σου τα χωνω αλλα απλα απανταω σε εντονο υφος οπως και εσυ αλλωστε."
Έχουμε βαρεθεί να εξηγούμε τα ίδια πράγματα γι'αυτό και αυτό το ύφος.
Δεν τρέχει κάτι παλίκαρε. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Ούτως ή άλλως στα ίδια καταλήγουμε... δοκίμασε και κανα άλλο συνεργείο.