Διαγνωστικοί Έλεγχοι ¶
Από: antoine στις 10/08/2008 10:33 μμ.
Έχω παρατηρήσει ότι όταν ανοίγω τη μηχανή, τα λαμπάκια που ανοίγουν δεν είναι πάντα τα ίδια. Δηλαδή το λαμπάκι του λαδιού πότε ανάβει, όταν γυρνάω το κλειδί, πότε δεν ανάβει. Συνήθως ανάβει το λαμπάκι από το ABS και το Engine light, τα οποία και παραμένουν μέχρι να ανοίξω τη μηχανή, αλλά και το λαμπάκι της θερμοκρασίας το οποίο σβήνει μετά από ένα δευτερόλεπτο, αφού γυρίσω το κλειδί.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ανάβει κατά περιόδους, μόνο κατά τον έλεγχο, το λαμπάκι λαδιού;;; οέο;;;
Να σημειωθεί ότι έχω ελέγξει τα λάδια, και εκτός του ότι είναι χρυσαφένια είναι και σε νορμάλ επίπεδα, από άποψης ποσότητας. Το μόνο που έχω προσέξει καμιά φορά όταν ανοίγω τη μηχανή, είναι ότι μυρίζει "διχρονίλα", αν γίνομαι κατανοητός, λάδι. Το service πλησιάζει σε 700km, των 10.000 οπότε θα το ελέγξω το συγκεκριμένο με την οσμή εκεί.
Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι όταν ανοίγω τη μηχανή, αν από πριν είχα άλλο mode στον υπολογιστή από την ώρα, καμιά φορά μου το γυρνάει στην ώρα. Σαν να κάνει restart ένα πράγμα. Δεν χάνει εννοείται καμία από τις ρυθμίσεις πάραυτα που έχουν καταγραφεί όλο αυτό το διάστημα, απλά τη γυρνάει στο mode της ώρας.
Παίζει να έχω καννά θεματάκι με την μπαταρία; Δεν είχα πάραυτα πρόβλημα εκκίνησης ή κάποιο κάψιμο σε led ή πρόβλημα με τα xenon.
Αυτά τα ολίγα!