προβλημα στην αποσυμπλεξη ¶
Από: kanagias στις 02/06/2010 12:18 μμ.
εδω και 2 μερες εχω "προβλημα" οταν προσπαθω να αποσυμπλεξω...
το παραθετω οσο πιο αναλυτικα μπορω..
ξεκινησε ως εξης...εχω τελειωσει την δουλεια και παω να φυγω...ανοιγω διακοπτη , καβαλαω ,
βαζω νεκρα (πρασινιζει το λαμπακι της νεκρας...) παταω μιζα (με σιμπλεκτη) και κανει ενα πεταγμα μπροστα...
το μηχανακι ΔΕΝ ειχε παρει την νεκρα και ας εδειχνε το πρασινο λαμπακι οτι ηταν σε νεκρα...
τελοςπαντον δεν πολυ δινω σημασια ξανα βαζω νεκρα(την παιρνει κανονικα) και ξεκιναω...
Ε απο τοτε (οχι σε ολες τις αλλαγες, αλλα σε αρκετες ) δεν αποσυμπλεκει σωστα...
δλδ εχοντας πατησει καλα τον συμπλεκτη , το μηχανακι για 2,3 δευτερα ειναι σαν να μην μπορει να αποσυμπλεξει...και στο ανεβασμα το παρατηρω και στο κατεβασμα...
(πιο πολυ στο κατεβασμα απου εκει μου κανει "πεταγματακια" αφου δεν αποσυμπλεκει σωστα και εγω κατεβαζω ταχυτητα παντα με "παιξιμο γκαζιου")
ο τιγρακος ειναι στα 2,500 κμ εχει κανει το πρωτα 2 του ταξιδακια απροβληματιστα και πολυ ευχαριστα.
γενικα μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονα , απλα αυτο μου κανει εντυπωση γιατι δεν το εχω ξαναακουσει...
ειπαμε εινια αντρικο το κιβωτιο, αλλα να μην κανει σωστα αποσυμπλεξη ειναι περιεργο...
φυσικα και θα παω να το δουν γιατι μπορει να μην ειναι τπτ αλλα μπορει και να ειναι.
απλα ηθελα να σας το αναφερω μηπως και εχετε ακουσει κατι παρομιο..
αυτα παιδες...ελπιζω παντος να μην ειναι κατι...