Έχω την τίγρη απο την αρχή του χρόνου και η μέχρι τώρα (μικρή) εμπειρία που έχω απο αυτό το συνεργείο είναι πολύ καλή. Ο μάστορας (Γιώργος νομίζω) φαίνεται οτι έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει τι κάνει και η μέχρι τώρα συμπεριφορά τους είναι πολύ επαγγελματική.
Το μόνο που θα μπορούσα να παρατηρήσω (πιο πολύ παίρνοντας την ευκαιρία να χαριτολογήσω παρά ως μομφή) είναι οτι όταν τον Δεκέμβριο, είχα της αναστολές μου να πάρω την μηχανή λόγω όλης της ιστορίας με τα πιστόνια, ο μάστορας ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικός λέγοντας μου οτι το μηχανάκι είναι σκυλί, έχει συμβεί σε πολύ λίγα μηχανάκια και μόνο το 2007 και το πάθανε μόνο καγκούρια που το σκίσανε.
Βέβαια έχοντας διαβάσει απο το φορουμ (και όχι μόνο) τι γίνεται δεν πήρα στα σοβαρά την άποψη του αλλά τελικά το μηχανάκι το πήρα (
)
Όντας πλέον κάτοχος και συμβουλευόμενος τον μαστοράκο μου. τώρα παίρνω συμβουλές οι οποίες δεν πολυταιριάζουν σε μηχανάκι "σκυλί".
Για παράδειγμα:
Πχ. Μην βάζεις σούπερ αμόλυβδη γιατί θα πιέζεται ο κινητήρας, οι after market εξατμίσεις μπορεί να χαλάσουν το μηχανάκι, πρέπει να τσεκάρω τακτικά τα λάδια γιατί αυτό το μηχανάκι καμιά φορά χάνει κτλ.
Μήπως φοβάται κάτι και δεν μου το λέει????
Να τελειώσω επαναλαμβάνοντας οτι είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστήμένος απο το συγκεκριμένο συνεργείο αλλά δεν μπορώ να μην χαμογελάω λίγο πονηρά όταν σκέφτομαι την παραπάνω αλλαγή στάσης.